Nyårsafton! ^^

Sitter just nu hemna hos älskling och har spelat lite xbox och sånt, höhö.
Firar nyår här iår med hans familj och han, mysigt! :)
Jag skulle bara skriva ett snabbt inlägg och önskar er ett gott nytt år! <3
Och ta det lugnt med både drickandet, festandet och raketerna. Och för er som bara är hemma och myser, mys på! ^^
Äh, ha det! Puss på er! ^^


Vad tycker jag och vad tycker ni?

Nej men, hejsan! ;)
Jag har inte bloggat så mycket nu på lovet, jag vet faktiskt inte riktigt varför, har väl inte haft något att skriva om, antar jag. Men jag tänker inte lämna bloggen såhär bara, utan jag måste ju skriva innan vi slår över till ett nytt år. 
 
Så, sammanfattning, antar jag att det får bli. Jag tycker dock att jag har varit mycket duktigare på att blogga detta året och jag känner också att jag har bloggat rättså mer seriösare än förra året, vilket jag är väldigt nöjd och stolt över, höhö. 
Jag tycker också att jag skött det ganska bra med att försöka ha med bilder så ofta som möjligt i inläggen.
Nu är frågan, vad tycker ni? 
 
Och jag känner för en förnyelse på bloggen, men jag vet inte riktigt hur och med vad..? :/ 
Har ni några tips? Kommentera då! 
 
Hoppas ni får ett bra slut på år 2012. Pussar till er! 
 
 
 


Jag önskar er en riktigt God Jul! ♥

Idag är typ denna dagen alla längtar till, man får julklappar, man får äta god mat, man är tillsammans med sin famlj & släkt och har kul, julafton snackar jag då om. :) 
 
Det är den dagen den mesta stressen släpper, alla barn blir glada för alla nya saker man får, alla människor som hållt på julmaten massa dagar före slipper ha de tankarna i huvudet och man är ledig (de flesta), både skola och jobb. 
 
Nu sitter jag iallafall på mitt rum i min nya tröja från Junkyard (SWEET) och leggins, och chillar! 
Har ätit både julmat, sett på Kalle Anka och öppnat julklappar. Jag fick lite blandat t.ex. kläder, böcker, en parfym, presentkort, kudde och handduk + lite annat också. (: Blev väldigt nöjd med allt jag fick iallafall! ^^
 
Hoppas ni också haft en bra julafton! ♥
 

Jag vill egentligen försöka vara lite julklädd idag, men det sket sig. Hade inga hela strumpbyxor hemma.. :( Så jag körde på Blåa Jeans (Gina Tricot), min vita mysiga stickade tröja och till matchade jag  med röda naglar och körde på en flätade knut på huvudet, jag orkade inte platta mitt hår, höhö. ^^ 
 
Kände mig ändå rätt fin, men kanske inte jätte julig, fast skulle bara vara hemma ju. ;) 
(om ni inte förstår vad jag skrev där uppe, så bytade jag om efter att jag fick min junkyard tröja. ;))
 
Vår julgran hemma i byn! ♥
 
& mina julklappar! (förrutom junkyard-tröjan som jag alltså har på mig) 
 
 

Pusssar ♥

Jag får väl blogga lite ändå då, har inte haft någon blogglust de senaste dagarna. 
 
God jul på er! 
Jag hoppas ni får en mysig, trevlig och fridfull jul och nyår! (: 
 
Igår var jag nere i stan med pappa och handlade de sista julklapparna, sen stack vi hem. Jag fick reda på en väldigt tråkig sak av en kompis, jag går inte in på vad. Men sedan bad jag min mamma att vi skulle åka och hämta en kompis och snäll som hon är, så gick hon med på det. Så jag hade en kompis som sov över här inatt och vi hade kul ändå, bortsett från det som hade hänt. :) Jag finns alltid för dig, bara så du vet! 
 

Sedan idag när hon hade åkt hem så satte jag mig och ville spela ett spel på datorn. Men eftersom min skoldator är död, så kan jag inte sitta vid den, så satt mig vid mina pärons dator och spelade ett bil-spel, det gick sådär.. :/ 
Jag gav sedan upp med att köra bil och skulle spela Sims 3 istället, men det sket sig, det med :/
Blev istället att jag suttit nu i några timmar och spelat ett spel som jag spelade när jag var liten. Man ska ha ett nöjesfält och tjäna pengar och sånt, jätte kul faktiskt! Rollercoaster 2, heter det. :)
 
Håhåh, ska fortsätta spela nu, puss på er! 
Ha en trevlig lille julafton! ;)
 
Jag önskar er en god jul! 

Nu tar vi jullov! <3

Jag har nu mera jullov fram till den 9 Januari, underbar känsla, hehe. :)
Sitter hemma i lägenheten just nu och lyssnar på ljudet från en dammsugare och musiken från min mobil. Haha ^^

Vaknade idag som om det var en vanlig skoldag idag, skyndade mig iväg till skolan och vi skulle se film. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men den var helt okej, inte super bra, men inte super dålig heller. :) Sedan slutad vi runt 10-tiden. Jag gick och mötte Hanna och Adam, vi gick hem. Sen har hanna och jag bara chillat och städat lite. Känner oss duktiga! (y)
Nu har vi inget att göra i 1 timme typ, då sticker Hanna till ridning & jag väntar på att Ellie och Markus ska komma hit. Sen får vi se vad som händer ikväll. ^^

Hoppas ni har en bra dag, pusshaj! <3
(Kommer inte kunna blogga så myclet, för min skoldator är död och just nu har jag ingen laddare eller någon annan dator. :/)


Positivt tänkande gör saker mycket lättare! ♥

Sitter här i klassrummet och väntar just på att vår svensk-lektion ska börja. Innan lunch idag hade vi foto-lektion och då höll vi på med vårt "hemlig bild- arbete". Det var skoj! 
 
Igår hade jag min sista badminton-träning för denna terminen, rätt tråkigt ändå, hehe. Fast träningen igår var kul! (y) 
Vi var hos Maja och Kajsa igår också, på minijulafton. Vi åt julmat och körde julklappslek, sedan såg det film också, men då var inte Hanna och jag där för då var vi på träningen. Men det var iallafall trevligt! Alla var jätte snälla, höhö. Jag kände typ 3/10 stycken. ^^
 
På måndag är det julafton och jag har knappy någon julkänsla i min kropp och sinne alls. :/ Snön har såklart smällt bort och det är för det mesta plusgrader ute. :( buhu! 
 
Aja, nu tänker vi positivt! Det ska bli skönt med jullov och mysigt med jul! Och snön kommer säkert tillbaka! ♥
 
Lite julpepp! ;) 
 
 

Tisdagsmorgon, chill!! ♥

God morgon! ♥
Sitter här i soffan framför tv:n och äter risgrynsgröt, mums! ♥
Idag kom jag upp i tid, skönt! Jag gick redan vid halv 7. Skönt att jag slipper stressa idag. Fast jag har inte jätte mycket tid att sitta här just nu och blogga. 
 
Så ha en bra morgon & dag! Jag uppdaterar senare! ♥ Puss! 

Chill kväll! (:

Tja! 
Precis hemkommen från en väldigt rolig badminton-träning. Hanna och jag har ju skaffat kompisar där, haha. Så träningen är nu mera lite roligare, höhöhö. (:
 
Är lite små hungrig, så ska nu ta fram lite vindruvor och också ta och se julkalendern. Hehe, jag missade den imorse eftersom jag försov mig, hehe. Blev dock väckt av pappa som ringde halv 7, men jag somnade om, haha. ^^
 
Men nu ska jag gå till köket. Ha en bra kväll, pusshej! ♥
 

Pluggdags!

Hemkommen från skolan för ca. 40 minuter sen kanske. Har plockat undan lite disk och varit duktig, hehe. ;) 
Har inte så mycket att skriva just nu, men tänkte ta tag i lite saker från skolan, så jag kan uppdatera senare! 
Puss på er! ♥
 
Dagen idag:
 
Idrott 08.15- 11.15 (Volleyboll (y))
Lunch 11.15-12.15
Samhällskunskap 12.15-15.15 (Såg film, slutade 14.15 istället.) niiice! ♥
 

 
 

Inspiration. ♥


A thought of you.

Godmorgon på er! ♥
Har precis ätit frukost med mina föräldrar här hemma i byn. Fast har nu bäddat ner mig i sängen igen och ligger  och funderar vid datorn. :)
Idag är det söndag och imorgon är det måndag och skola, bääh.. Fast det är sista veckan innan lov nu! :D wiie ♥
 
Idag ska jag mest chilla, ska till Ystad sen, till lägenheten för att tvätta och sånt. Hade en tanke om att jag och Hanna skulle söndagstränat idag, men så blev det inte. :( 
Ähh.., vi har träning imorgon, så det är luuugnt! (:
 
Håhå, jag har inget kul att skriva om direkt. Puss på er! ♥ Hoppas ni har en bra söndag! (:
 
Ni får lite gamla bilder från hösten/vintern.

Mot malmööö! ^^

Här sitter jag och bloggar med nymålade naglar och lyssnar på musik. 
Ska snart bege oss mot Malmö, då det blir teater! (:
Hoppas ni ha en bra lördag, uppdaterar senare! ♥ Puss 

Mysmorgon! ♥

Jag vaknade upp runt 9-tiden idag av att min syster och Melker kom och väckte mig. När jag kommer ner till köket så har min älskade mamma fixa världens julfrukost, som var jätte god. Efter frukosten satt vi bara och titta på tv och jag busa lite med älskade Melker. Just nu ligger jag i min säng på mitt rum och tittar på film. Jag tittar på "Soul Surfer". Om ni inte har sett den, så borde ni! Den är verklighets baserad och handlar om en tjej som surfar. Sedan en dag när hon surfar så blir hennes arm avbiten av en haj och hon får sedan lära sig att hanskas med bara en arm och lära sig surfa ändå och följa hennes drömmar om att vinna reigonaltävlingen (?). 
 
När jag sett klart denna filmen ska jag börja fixa mig, sedan drar familjen in till Malmö med min moster & morbror och ska se på teater och äta på restaurang. Ska bli trevligt & mysigt! (:
 
Hoppas ni har en bra lördag, puss på er! ♥
 

Lyckad studiedag! Fylld med vadå?

Tja!
Fick handlat nästan alla julklappar som skulle handlas, ska bara fixa lite till pappa och Markus julklapp, sen är jag färdighandlad! :)
 
Vi har haft minijulafton här hemma ikväll, eftersom min syster, Svenne och Melker inte är hemma i jul. Jag fick ett presentkort på Åhlens och ett par jätte mysiga inneskor, blev jätte glad! :D
 
Just nu håller jag på och sitter och fixar med lite kort och sånt, kan inte berätta för mycket för har vissa läsare som inte får veta så mycket om det här, hehe.
 
Hoppas ni har en bra fredag! & ni får ha en fortsatt bra fredagskväll, puss på er! :*
 
En glad Melker!
 
Mycket god förrätt som mamma gjorde, jag älskar mammas mat!
 
En ful jag i lockar, jag passar inte i lockar, höhö. x)
 
(Ursäkta för bildkvalitén, är vid mamma & pappas dator och det här är Instagram´s bilder. (@Linneaandreasson)

A la Studiedag! ;)

Ciao!
Sitter här framför tv:n och chillar, kollar på MTV. Som jag saknat den kanalen alltså! Vi har ju inte den kanalen i lägenheten i Ystad, så kan inte kolla på MTV på veckorna och oftast när jag är hemma, så umgås jag antingen med familjen eller med vänner, så tittar inte så mycket på tv då. 
 
Men sitter också och väntar på att klockan ska bli typ 13.15, så jag kan gå mot bussen. Det händer alltid samma sak för mig när jag ska ta bussen in till stan, att jag blir klar typ 1 timme innan, så jag får sitta och inte göra någonting, haha. ^^
 
Aja, idag är mina planer att dra in till stan och shoppa julklappar. Det ända tråkiga är att jag ska gå ensam, men men.. Jag klarar mig! Kanske träffar någon kompis i stan, jag vet inte. Senare idag blir jag hämtad av mamma också sen kommer min syster, Svenne och Melker hem till oss, wiiiie! Jag har saknat dem! :( 
 
Aja, nu ska jag sluta skriva oinstressanta saker. höhö
 
Det är fredag idag! ♥
 

Home sweet home! ♥

Sitter just nu här hemma i byn i en fåtölj. Har precis tittat på ett avsnitt av "Bastian", varför ska det vara så spännande? :o Trodde först att det var lördag imorgon (programmet visas bara på vardagar, men sen blev jag glad när jag kom på att det var bara fredag imorgon! woooho :D 
 
Skulle egentligen varit hemma i Ystad ikväll och umgåtts med Markus, men han blev sjuk.. Så jag åkte hem istället. Men ikväll ska jag bara chilla, kanske se en film och sova! :) As nice! ^^
Imorgon ska jag ha lite sovmorgon, sedan ska jag dra in till stan och shoppa julklappar, medans alla andra är i skolan, haha. Jag har studiedag ;)
Imorgon kommer också min syster, hennes sambo och deras son hit, så mysigt! 
Hela familjen samlad! Det var längesen, eller det känns som det iallafall ^^
 
Nu ska jag äta macka och dricka som mamma fixade till mig och fortsätta se på en film som jag började se på bussen. Hoppas ni har en bra kväll, pusshej :* 
 
Julgranen pyntad hemma i byn! ♥

test, test, test!

Lovar du att vara ärlig? visst. 
Du heter: Linnea
Smeknamn: Nea
Låt som när du är ledsen sörjer till: Har många olika..
Beroende av: Hmm.. Mobilen kanske? :)
Vad tror folk om dig: jag vet inte, dem vet det bättre. ^^
Stämmer det: -
Vad får du oftast komplimanger för: Att jag ser äldre ut, än vad jag är typ. 
Vad säger du för att imponera på någon: haha, jag vet inte. ^^
Hur imponerar man på dig: Genom att vara sig själv. 
Brukar du skratta för dig själv: Haha, det händer. 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Haha ja :D"
Var bor du: By utanför Trelleborg och Ystad
Trivs du där: jadå! 
Äger du några converse: Japp, 4 par! 
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: blir aldrig full
Är du allergisk mot något: Nopp, det tror jag inte (: 
Hur svarar du i mobilen: "hej, det är Linnea" 
Antal timmar sömn inatt: 7 timmar 
Brukar du komma i tid: oftast, jag försöker iallafall! 
När mår du bra: När jag är med mina nära & kära och folk jag känner mig trygg med!  
När blev du fotad senast: Jag vet inte.. :/ 
Hur känner du dig nu: trött, frusen och glad! :D 
Vanligaste färg på dina kläder: Olika (: 
Vad saknar du: En del saker ^^
Hade du en bra kväll igår: Jadå, den var trevlig (y)
Favorit dryck på morgonen: Te 
Rakar du benen: haha jao 
När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 10, halv 11-tiden (: 
Är du blyg: Hehe, rättså. Berors på ^^
Sysslar du med någon idrott: Jao, badminton ^^  
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jao, tror jag ^^
Har du spytt offentligt: Nopp 
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag vet itne .. :/ 
Är du nöjd med ditt liv: Jao! :))
Är du bortskämd: Ibland kanske ^^
Vad gör du imorgon: Har studiedag, shoppa julklappar och drar hemåt till min älskade familj! 
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Kenza, Amanda Seyfried, Miley Cyrus, o.s.v.
Vad längtar du till: Ikväll, helgen, julafton, jullovet, nyår. ^^
Har du bra vänner och äkta vänskap: jaoo! :)
Vad använder du för schampo: oliika
Hur gammal är du: 16
Tycker du om någon just nu: Ja :* 
Gröna eller röda äpplen: båda 
Gillar du golf: Njaaa 
Vilken tid gick du upp idag: 07.10 
Har du sovit i din egen säng inatt: jao
Har du strumpor på dig nu: ja
Är det okej att gråta: Alltid! 
När grät du senast: Jag vet inte :/ 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa, skänka lite, ge lite till mina föräldrar o syster & spara! 
Bär du glasögon eller linser: Nopp 
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nä
Har du piercing: nopp 
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: vill jag väl ^^
Solar du ofta: Bara på sommaren, annars inte. 
Är du bra på att laga mat: Haha, kanske lite.. ^^
Är du flygrädd: lite kanske (:, men inte överdrivit.. 
Hur vig är du: Har inget att jämföra med, men lite vig är jag väl.. ^^
Är du musikalisk: Jao, en del (: 
Vad dricker du helst när du är törstig: berors på ^^
Vilken är din favoritglass: ben/jerrys
Tror du på ett liv efter döden? Vet faktiskt inte
Tycker du om sushi? ääälskar! 
Vad äter du helst när du ser på film: popcorn, godis, nötter eller frukt & bär! 
Har du tandläkarskräck? Lite  
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag vet faktiskt inte :/
Vilken ögonfärg har du: Blå/gröna 
Har du någon gång gråtit dig till sömns: kind of.. 
Biter du på naglarna: Ibland, tyvärr.. 
Röker du: Nopp
Hur ofta tränar/motionerar du: 3 ggr/vecka. 
Senaste låt du hörde: Animal - Mash Up International feat. Gnucci Banana
 
Nu har vi matte! Puss på er :* 
Uppdaterar senare idag! (: ALOHA! 

Lucia 2012. ♥

Har just nu rast här i skolan. Var innan på Ica med Linn och köpte lusskatter och lite dricka, så man har tillräckligt med energi till resten av lektionen. ;)
Har ni ätit någon lussekatt idag? 
 
Niceness, nu börjar det snöa hääär! hiihi, love it! ♥
 

Jag ska faktiskt komma med några tips idag, några musiktips!  ;) ♥
Jag har suttit och lyssnat på musikhjälpen på lektionen när jag jobbar nu i några dagar i rad. Det är faktiskt väldigt bra och lyssna på det för man hittar så mycket ny musik! Och jag har hittat en del låtar som jag tänkte sprida vidare till er och ni kanske tycker också att de var bra.. 
 
De är visst inte så kände och fanns inte på Youtube, så fick hämta de från SoundCloud. 
 
 Inte av mina favorit "nya" låtar, men den är ändå rätt svängig och glad låt! 
 
En låt som min älskling tipsade om, tycker den är jätte bra! ♥
 
En rätt mysig och lite somrig låt! 
 
 En rätt chill låt, värd att lyssna på! 
 
Det var allt från mig, just nu. :) 
Have a good day! 

12/12 - 2012 ♥

12/12 - 2012, Ska ni göra något speciellt då? 

Jag har bestämt mig för att lägga ett sms till alla mina kontakter som jag har på min Iphone och dessutom om jag hinner lägga ut en bild på Instagram. Höhö ^^ 
Hoppas ni har en bra dag! 
 

I MISS YOU! ♥

Åhh.. Jag saknar gymnastiken! :o
Känslan av att stå typ 5 meter från trampets för att göra sig redo att springa emot den och hoppa och sedan göra en volt, den känslan är såå härlig! & det var så kul! :( 
Jag hoppas jag får pröva på det igen!
 (tyvärr har jag ingen video, sen jag gick på gymnastik..)
 
Dessutom älskar jag att hoppa studsmatta och göra massa volter! Jag kan dock inte göra bakåtvolt, men jag vill lära mig! höhö 
Kanske får chansen att lära mig det i vår, vi får se!  Men det här verkar vara grymt kul och coolt att kunna! 
Jag blev helt peppade och inspirerad av denna videon! Ta en titt! 

Onsdag, Onsdag, Onsdag! Halva veckan har gått ♥

God morgon sötisar! ♥
Sitter just nu i skolan, på foto-lektion. Jag håller på kolla facebook och se om där är några intressanta saker. Jag sitter också och lyssnar på musikhjälpen, tycker det är ganska kul och lyssna på och man får liksom en slags julkänsla samtidigt, eftersom det bara håller på 1 vecka på julen, per år.  
 
Planerna för denna dagen är först foto-lektion, sedan lunch med Linn någonstans, och sedan svensk-lektion. Sen slutar jag och vid halv 5-tiden tar jag och Hanna mig mot Trelleborg för att gå på julkonsert på Ellies skola, ska bli trevligt! :) 
Dock kommer jag vara trött ikväll när jag kommer hem.. :(
 
 
Aja, det är snart fredag & då har jag studiiiiiedag! ♥
På fredag, någon gång på dagen drar jag hemåt till byn, ska bli mysigt! Ska försöka att bara slappa denna dagen, ta det lugnt, chilla hemma. 
Sedan på lördag drar jag och familjen till Malmö och ska på teater och äta på restaurang, ska bli mysigt! ♥ 
Sen har jag inte så mycket mer planerat, men jag ska fokusera på lektionen nu, pusshej! ♥
 
 En bild på mig från igårkväll, jag är ganska trött där..

A la pictures on the apartment! ^^

Innan idag efter jag hade varit ute och fotograferat så passade jag samtidigt på att fotografera vår lägenhet eftersom det var efterfrågat. Den är inte så stor, men funkar för två personer iallafall. Ursäkta om det är lite stökigt, hehe. 
Här är bilderna på vår lägenhet.. 
 
Hall:
 
Matbord och dörr till toaletten:
 
Kök:
 
"Vardagsrum" :
 
"Sovrum" :
 
Gaderobsutrymme och i spegeln så ser ni också två stora fönster och där är bl.a. en uteplats. ^^
 
Och vi älskar vår lägenhet! ♥
 
 
Precis hemkommen från träningen. Där vi hade våde styrka och spelande. Styrkan var ganska hemsk, men dock en skön känsla efteråt. Höhö ^^
Jag fick både spelat lite fritt, tränat på slag och spelat två matcher. Förlorade ena matchen och den andra vet jag inte vad.. x) haha 
Styrkan dödade mina ben typ, men det är bra på en sätt ju (y) 
Nu ska jag göra mig ordning för att gå och lägga mig, sen innan jag ska nanna, så måste jag titta på "Bastian". Gör det ni också, vet jag! :)
 
Godnatt på er! ♥
 

Bildbomb!

Här kommer min lovade bildbomb:..
 
Jag redo för att ge mig ut och fotografera..

 
 
Lägger upp fler bilder när jag kommer hem, men nu ska jag dra till träningen! Pusshaj! :*

Musikhjälpen är igång, önska en låt och donera pengar! ♥

Sitter här hemma i lägenheten och lyssnar på musikhjälpen. Tycker det är väldigt roligt och trevligt att lyssna och dels titta på (svt play). Jag slutade idag vid 1-tiden, eftersom jag gjorde mig skuldfri med mattestugan förra tisdagen ju, awyeah! ;) 
Haha ^^
 
Så sitter just nu och bara chillar. Hanna kommer hem om cirka 1,5 timme och jag sover antagligen då, haha. Isåfall somnat av uttråknad. Först funderade jag på att åka in till Malmö för att titta på musikhjälpen, höhö. Men hade ingen att åka in med, så jag struntar antagligen i det. 
 
Ikväll blir det träning och chilla, tror jag. Jag är pluggfri eftersom plugget jag hade till imorgon, det gjorde jag i skolan. Nice nice! (: 
Ska bli kul med träning ikväll! Jag hoppas med lite blandat ikväll, gärna mer styrketräning än spelande, tror jag. Jag vill ha träningsvärk, fast ändå inte. höhö ^^Det är en skön känsla, men ändå inte.. x) Ni förstår mig! 
 
Jag har inte så mycket mer att skriva. Men ni får ha en fortsatt bra dag! 
Kram! ♥
 
(Jag ska dra ut och fota nu, så publicerar en bildbomb senare!)

Det blir inte alltid som man tror..

Eftermiddagen/kvällen blev inte riktigt som planerad, för när vi skulle börja träningen så stod vi utanför hallen i ungefär 10 minuter, sen gick jag in på klubbens hemsida och läste att dagens träning var inställd, så vi gick hem igen. ^^
Istället för träning, övertalade jag ut Hanna att ha snöbollskrig med mig, om vi gick och köpte glass sedan. (Vi har inte köpt glass än..) Men.. Jag fick mulat Hanna och träffade henne med snöbollar ett antal gånger och hon detsamma på mig, haha ^^Det var kul! 
 
Men istället har vi mest ikväll chillat, druckit varm choklad, snackat på skype med folk och samtidigt fått lite plugg gjort! Awesome! :)
 
Känner att jag börjar bli trött, så ska snart göra mig i ordning för att gå och lägga mig, så det här blir sista blogginlägget för idag. Godnatt & Sov gott! Puss :* 
 

En bild jag tog när vi stod och vänta vid hallen. 
 

New week..

Måndag idag, vilket innebär ny start på veckan, och ännu en ny längtan tills dagen "fredag"! Håhå.
 
Denna veckan är planerna att fokusera på skolan, träning och på onsdag blir det också julkonsert på Ellies skola. Ska bli kul och se! :) 
Kanske blir någon spontan sak denna veckan också, vad vet jag! :) 
 
Idag efter skolan jag iallafall plugga lite, sedan blir det badmintonträning. Det ska bli kul! ^^
 
Det snöar här och det gillar jag! nä, älskar! ♥
Tycker det är så mysigt! ♥ hihi.
 

Men nu ska jag fokusera på att arbeta, ha en bra dag, både ni som är insnöade och ni som är på skola/jobb! ;) 
Hay! ♥

Min helg! ♥

Hej på er!
Sitter just nu här i soffan med filt och ser tv med Hanna. Ute blåser det och har snöat massor, as mysigt när man sitter inne och kallt och lite smått jobbigt när man är ute, hehe. 
Här i Skåne är det just nu lite s.k. snöstorm. Håhå ^^
 
Men det är mysigt och jag tycker inte man ska klaga alls! :) 
Som jag har skrivit så i lördags så städade vi lite hemma och rensade bland julsakerna, satte även upp julgranen (vi har plastgran, pga allergi i familjen). Fast nu kanske folk tycker det är helt tidigt att sätta upp julgranen, men nej.. för att nästa helg ska vi ha "minijulafton" hemma med min syster, hennes sambo och Melker. :) 
 
Senare den dagen kom Markus hem till mig också och vi åkte vidare till Ellie, där vi också sov över. 
Den kvällen var vi runt 7 stycken. Jag tyckte det var kul och mysigt. Vi åt tacos, såg på massa filmer, snackade och hade trevligt. Jag fick bl.a. även träffa Ulrika och Hanna, som jag inte träffa på jätte länge. :/ 
 
Imorse vaknade jag upp i Ellies bäddsoffa vid 9-tiden, såklart så sov resten av folket som var där. Det är alltid så. Jag är alltid den som piggast och "morgonmänniskan" bland min kompisar. Det är ganska jobbigt ändå, för jag blir så grymt uttråkad när jag är den ända som är vaken och sen om man är hemma hos någon annan så känner jag mig inte alltid så hemma direkt, så liksom det finns inget att göra. Så sitter man bara där "rakt upp o ner" och gör ingenting. Bääh, det är så tråkigt. Det gjorde jag imorse, typ eller jag satt och spama mina kompisars mobiler, lyssnade på musik, kittlade Markus när han sov, låg och tittade ut genom fönstret, haha. 
 
Runt 10-tiden fick jag samtal av pappa och han ville typ hämta hem mig direkt, eftersom det var en snöstorm påväg in. Men istället blev det att Markus, Mattias och jag tog bussen till Svedala, sedan tåget vidare till Ystad. 
 
Aja, nu blir det här ett långt inlägg. Jag är iallafall hemma nu och jag är trött, haha. 
Somnade lite sent igår, hehe. ^^
Hoppas ni har en bra söndag! 
 
Några av helgens Instagram bilder! (@Linneaandreasson) 
 
 
 

Era dagens planer?

God morgon! ♥
Ligger här i min säng med datorn i knät och lyssnar på musik + bloggar. Jag vaknade runt halv nio idag, för att se julkalendern. Jag har det liksom som ett måste nu på julen! ;) Jag tycker julkalendern är rätt bra, spännande och sådär mysig, liksom. :) 
 
Sedan har jag också sett dagens avsnitt av "Bastian". Tycker den dokumentärserien är så spännande & intressant. Jag skrev till han som gjort den, på Facebook. Bl.a. berömde han för serien, för jag tycker den är så bra och då fick jag dessutom reda på att den inte var verklighet utan att det var skådespeleri. Men för mig spelar det ingen roll, tycker ändå den är jätte bra! :) 
 
Dagens planer? Vad ska ni göra idag? 
Jag ska iallafall alldeles strax ska jag gå och duscha och göra i ordning mig. Sedan ska vi ta in julsakerna och rensa bland dem, tror jag. Annars ska jag bara fixa min packning, vänta till Markus kommer hit, sedan drar vi vidare till Ellie. ^^
Tror inte jag berättat något om det, men jag ska på kalas (ellie vill kalla det kalas)/ fest hos Ellie, i eftermiddag/kväll. Jag tycker det ska bli trevligt att träffa massa kompisar som man inte brukar träffa och ännu bättre att min pojkvän dessutom är där samtidigt. Håhå. 
 
Men nu ska jag gå ner och duscha, sedan hjälpa mamma. Duktig som jag är. (a) 
 
Haha, puss! ♥ Ha en bra lördag, folks! 
 

Älskade fredag! ♥

Godmorgon på er! ♥
Kvällen igår var lugn och mysig. Skulle egentligen umgåtts med Markus igår, men där kom fram saker som gjorde att han inte kunde komma hem till mig, så jag satt och såg film istället och städade lite. 
 
Idag vaknade jag runt halv 7-tiden av att pappa ringde och väckte mig, hehe. Jag tycker morgorna är så mysiga! ♥ Iallafall nu i december. Min morgon börjar med att mamma/pappa ringer mig, höhö (bara för att jag ska gå upp), sedan går jag in och duschar, efter det fixar jag frukost till mig & Hanna, sedan äta frukost och se julkalendern och sedan sminkar jag mig, fixar håret och packar saker till skolan. Sen draaaar jag till skooolan! x) haha 
 
Men just idag gjorde jag allt det där och ringde och väckte Markus, haha. Han är en riktig morgon-människa ;).
Men annars idag har jag bara en lektion (engelska) och sitter på den lektionen just nu, håhå. Vi ska påbörja ett arbete om hur julen är i engelsktalande länder (Australien, USA, England, Skotttland och Irland). Jag och Linn ska arbeta om USA, för vi tyckte det verka roligast eftersom de är så extrema där. ;) 
 
Efter skolan idag bär det av till Malmö med Markus, ska köpa lite fler julklappar och present till Eeeeellie, hon fyller år på lördag och då blir det kalas (hon kallar det så). ^^ haha, ska bli trevligt! (y) 
 
Jag uppdaterad kanske senare idag från mobilen eller någon data, men min dator stannar dock kvar i Ystad ikväll. :( tyvärr.. 
 
Några bilder från min Instragram, denna veckan. Följ mig @Linneaandreasson! ♥
 

rastlös.

Här sitter jag på en stol och filofiserar.. 
Haha.
 
Nej, men jag har inget liv.. 
Vet inte vad jag ska göra.. :/ Jag vill bara att det ska bli helg, denna veckan går så segt.. 
Sedan nu både onsdag och torsdag har jag inget att göra.. eller vi ska bara tvätta ikväll, sedan imorgon mest packa och städa. Men annars är kvällen oplanerad, vilket är dock tråkigt, tycker jag. :/ 
 
Aja, sitter och lyssnar på musik och filofiserar.. :/
Det snöar ute, det är nice! :D
 
Lyssna på denna låten! 
 
 Nu ska jag pröva kläder, ha det! :*

Tips!

 
Har ett tips till alla er som söker efter en spännande, rolig och verklighetsbaserad serie! 
Då borde ni trycka här! 
Det är en serie om en kille som gjort en dokumentär om sökandet på sin kompis biologiska föräldrar, man får alltså förlja med på deras resa genom Europa. Nu på lektionen har jag suttit och kollat på de fyra avsnitt som släppts än så länge och jag har fastnat för serien. Väldigt spännande och intrressant serie, tycker jag! 
På ett roligt och inpirerande sätt. Jag tycker iallafall ni borde ta er en titt, om det lät intressant! ;) 
 
Här är en bild på dem! & Även deras facebook-sida!

Nu går det bra! (y)

God eftermiddag! ♥
Har inte bloggat något idag, har inte haft så mycket blogglust idag och har försökt fokusera mest på skolarbete idag. Jag har haft DS (Digitalt Skapande) idag och jag blev nästan klar med mitt arbete som jag håller på med just nu, känns väldigt skönt. Nu ska det bara publiceras också! 
Sedan har vi haft mentostid och studiepass. På studiepass så brukar jag gå på mattepass, eftersom jag har legat lite efter, men nej! Nu ligger jag inte back längre, håhå! :D För jag blev klar med det idag! wiiiie! =) 
Nu hoppas jag bara att resten av mattekursen går bra! (y) håhå
 
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och väntar på att Hanna ska komma hem, hon segar väl antagligen hemåt, haha. ;)
Har fixat lite med det arbete på DS, eftersom jag inte hann klart allt på lektionen. Men nu, som sagt är jag så gott som klar! 
 
Kanske ska ta och diska lite.. Jag tycker det är så tråkigt, för sen efter man diskat ska man laga mat och då har det man precis diskat blivit smutsigt igen.. Så drygt! haha xD 
 
Aja, ni får ha en bra eftermiddag, nu ska jag diska och laga mat och vara duktig! ^^ hehe                      
Puss på er! ♥
 
(Förlåt, har bildbrist..)

Nu säger jag...

Godnatt. ♥
Kvällen har bestått av träning, tvättat och pluggat, även chillat vid datorn typ. :)
Ska fixa en sista sak till skolarbete, sen går jag och lägger mig. 
Hoppas ni haft en bra kväll, Sov gott! ♥
 
Du gör mig dag. ♥
 

Vad ska vi äta idag? ^^

Sitter här hemma och lyssnar på musik just nu, väntar på att riset ska koka lite fortare, haha. ^^
Vad tror ni vi ska äta idag? ^^
 
Ungefär 1,5 timme kvar tills badmintonträningen börjar! Ska bli kul och gå dit igen! :) 
Jag hoppas vi ska ha styrketräning idag, det är alltid så skönt att träna styrka, tycker jag. höhö.
 
Efter träning ska jag sticka till Hemmakväll, lämna tillbaka filmerna som jag hyrde i onsdags, så jag får gjort det. Sedan ska jag fixa med lite plugg! Yes.. fun! 
 
Aja, nu ska jag hänga på facebook, haha. Puss på er! ♥
Hay! 

Det är svårt ibland..

Sitter just nu på samhällslektion, har musik i öronen, musik på hög volym och försöker fokusera på att skriva klart mitt arbete... men det går bajs. :( 
Kan inte fokusera, tycker det är tråkigt :/ Vi skriver om mänskliga rättigheter, visst.. det är rätt intressant men det som jag skriver om just nu, får en att vilja somna.. :/ 
 
Bääh, jag får kämpa vidare! Musik gör det lite lättare iallafall! 
& ni får ha en fortsatt bra dag! ♥ 
 

Mysiga kalla måndag! ♥

Godmorgon på er! 
Här sitter jag i soffan och äter frukost och ser på den mysiga julkalendern. Tittar ni också på den? ♥

Idag är det måndag och för min del betyder det Idott och Samhällskunskap och badmintonträning ikväll. :) Har tränat på 2 veckor, så ska bli skönt att börja träna igen, yes! 
 
Det sägs från både facebook och min pappa att det är väldigt kallt ute idag, haha.
Så klä sig varmt ska jag göra idag, hatar att frysa! :o 
 
Aja, klockan är halv åtta nu, så nu måste jag sätta fart och göra mig i ordning. 
Hoppas ni får en bra måndag! Puss ♥
 
 
 Frukost framför julkalendern! :)

Min mysiga söndag! ♥

Vaknade runt halv 9 imorse av att min syster, hennes sambo och Meelker kom till oss! 
Jag väckte Ellie, sedan gick vi ner och såg julkalendern med famljen, mysigt! Fick också stor och mysig frukost som mamma ordnat, jätte mysigt var det! ♥
 
Hela dagen idag har bestått av julpyssel med Ellie, mamma och min syster. Vi har suttit och gjort massa julkort och lyssnat på massa julmusik och sånt, något vi gör varje år. :)
Jag har också varit ute med pappa, Svenne (min systers sambo) och Melker och lekt i snön, hehe. Jag älskar snö! ♥ Har väntat på det här så länge, hehe. 
 
Men just nu sitter jag i lägenheten, lyssnar på musik, sitter och snackar med Hanna och Adam och planerar mat med Hanna också. Vi ska snart gå och handla mat för veckan, sen fick jag precis reda på att jag måste visst tyvärr plugga ikväll.. :( bajs! 
 
Aja, hoppas ni har haft en bra helg! Jag har haft det ändå, oavsett omsättningar. 
Jag älskar er! ♥ jag vill aldrig förlora er! (ni vet vem ni är.)
 
Vi har ju också fått snö i Skåne nu, och så här det ut här.. 
 
I ystad..
 
(De nedanför här, är dock dåliga mobilbilder, sorry! :/)
 
Hemma i byn från fönstret inomhus..
 
 
 

En dag i Malmö! ♥

Efter en trevlig dag med julklappsshopping med Ellie i Malmö och någon mindre trevlig timme här hemma så jag ligger jag nu eftrer många om men i min säng och tittar på Rataouie (stavning) med Ellie, eller vi båda ligger med våra datorer i knät och tittar lite ibland, haha. 
 
UPDATE. Nu har vi precis ätit och vi vet inte alls vad vi ska göra ikväll, jag är ganska trött och vill sova. Men aja, vi kanske ser film eller något. Min dator dör snart, så det här är den uppdateringen ni får än så länge.
Ha en bra lördagskväll! 

@ Espresso House

God eftermiddag, eller vad ma säger... ;)
Sitter just nu på Espresso House med Ellie i Malmö. Vi håller på julklappshandla som jag tror jag har nämnt att vi skulle göra. Har än så länge köpt en julklapp. Jag tycker det är så svårt, vet inte vad folk vill ha och jag tycker det är svårt att själv komma på saker. :/
Har ni några fina julklappsidéer? :)
Kommentera, tipsa och inspirera mig! :)) håhå
Men ska fortsätta fika nu, ha en fortsatt bra dag, puss :*


Sla bara testa en sak!


RSS 2.0