Sista dagen i mysiga Vallecrosia! :(

Tja! 
Nu ligger jag här på stranden igen, i min solstol, för sista gången, här, detta året. Ändå sorgligt.. :( Jag vill riktigt inte hemma ändå men pga värmen.. Och för att jag gillar detta stället rätt myclet ändå! (: Alla är så snälla och jag kan språket (italienska) lite. 
 
Aja, idag är här fint väder, dock lite blåsigt men det är bara skönt, jag ska försöka att inte bränna mig idag, hehe. Har gjort det typ 2-3 gånger på dessa två veckor. x)
 
Dessa två veckor har varit riktigt härliga, har njutit riktigt av semester! Dock har jag saknat både min pojkvän och Ellinor mycket! Alla andra kompisar också såklart! :)
 
Nu ska jag sola lite, hehe. Ha en bra fredag folks, adjö!  :)

Några bilder från Italien!

Här kommer två bilder från min Italien-resa, tyvärr får ni bara två styckten, för kan inte fixa med allt det nu. Sitter på våra kompisars restaurang och ska äta mat och se fotbollmatchen mellan Italien & Tyskland, hehe alltså vilket betyder.. En restaurang full med galna italienare, haha! x)

Ska bli kul! :) Ni får ha en bra kväll, imorgon blir det bara chill på stranden med massa solande & ännu mer badande. Wiiiie! :)

 

 

 

 

 


En hälsning från härliga Italien!

Ja, nu bär det snart av påväg hemåt igen efter två härliga veckor i Italien med mina föräldrar och Hanna. Massa med badande, solande, mysiga marknader, utflykt till Frankrike (Grass, mentoun och någon mer by) och en musikfestival var vi också på som var här i vår hemstad där vi bor. :)
Ändå synd att åka härifrån när det är så dåligt väder hemma.. :/ fast okej, lilla jag beger mig snart iväg igen, hiihi. 
Jag åker till England (Jersey) med en kompis på språkresa. :)) ska bli jätte kul och ska försöka ta mycket bilder! (:
 
Hoppas ni har det bra där ni är, jag har det toppen! Uppdaterar senare ikväll kanske, we'll see! 
Ciao! ❤

<3

Hejhej! (:
Glad midsommar på er! Hoppas ni alla får en jätte bra dag/kväll/natt! <3

Spexbilder!

9a
9b
9c
& alla 9:or!

Sista skolveckan!

Var några dagar sen som jag bloggade, men har varit rätt upptagen de senaste dagarna!
Igår var jag på läraremiddag i Malmö, på "Big Bowl" det var trevligt! Fast där var dock en nackdel.. de spelade apdålig musik och enligt dem kunde de inte byta heller.. -.-
Vi bowlade, dansade och åt god barberque buffé! (: awesome!

här är några bilder sen igår..
Så här såg jag ut! (:


Vi har också haft spex i skolan, denna veckan. De flesta var utklädda, vilket överraskade mig för jag trodde inte alls att det skulle vara så många, men det var rätt kul!
Så här såg jag och min kompis ut..



Aja, imorgon är det skolavslutning för min del, ska bli jätte skönt men samtidigt skit sorgligt.. :(
- Ska lämna älskling i 2 veckor, pga att jag ska åka bort.
- Ska lämna min skola, som jag ändå gillar rätt mycket
- Mycket av folket på den skolan som jag aldrig kommer träffa igen.. :/ Vilket både är skönt och sorgligt faktiskt!
Aja, nu ska jag ner o fixa lite saker. Sen ska jag och pappa iväg till musikskolan och idag ska jag lämna in min fiol, eftersom jag ska sluta. snyft! :(
Ciao! ♥

Cause when you go black, you never go back!

I dig ser jag nu bara ett svart hjärta, en elak människa, förr var du en väldigt bra kompis till mig.
Mitt fel, nej verkligen inte!
Ditt eget fel är det!
"Försöka aldrig vinna tillbaka de som en gång valt att förlora dig." Så jävla sant! (:

Söööööööööööndag! ♥

hejjhej! Söndag idag! ♥
Igår var jag och shoppa med Ellie & Hanna i Malmö, fick köpt lite saker till spexet och till Italien! :)
Efter vi hade varit i Malmö, blev jag hämtade av pappa sedan körde vi och hämtade älskling♥, han sov här! Och vi har mysigt och tog vara på tiden, eftersom det är sista gången som vi kunde umgås utanför skolan just nu.. Eftersom jag ska till Italien. (:
Aja, just nu håller jag på ta fram lite packning och ska städa, önska mig lycka till! ;)
Hay! ♥

Klippt mig!

hejjhej!
Skolan idag har varit chill, inte hänt så mycket. Men så är det nu de 2 sista veckorna.. Lärarna hittar på extra uppgifter för att vi ska slippa sitta helt rastlösa på lektionerna, så onödigt! Kan egentligen lika bra vara hemma, men visst man har inte visst antal timmar att vara i skolan, men seriöst varför vara i skolan om man inte lär så något?, vilket vi inte gör dessa 2 veckor..
Aja, Varit i skolan idag, som jag skrev. Efter skolan tog jag bussen in med Ellie och älskling in till stan. Jag gick och klippte mig, ellie hängde med! (:

Jag ser ut så här nu...


Haha, nej men så här...

(lite kortare kanske, hehe.)

Aja, efter jag hade klippt mig gick Ellie och jag och köpte vars en "sub" på subway och åt och snackade lite innan min näst sista lektion på musikskolan började. Solen sken och god "mat", perfekt!

Aja, nu ska jag snart sova, nattinatti! (: Ni får en bättre bild på mitt hår, någon annan dag! :)

En härlig ledig onsdag! ♥

hejjhej folk! ♥ how ya doin? (: haha ^^
Aja, idag har jag typ chillat, sen stack jag iväg till Anderslöv skulle ju titta på Hannas hästuppvisning. Det var trevligt och kul, men lite kallt. :/ Nu är snart denna dag slut, och imorgon är det skola..  Efter skolan ska jag klippa mig, ska bli spännande och skönt, orkar inte med långt hår just nu, men bara för jag säger detta betyder det inte att jag ska klippa kortkort eller raka av allting, no no!! Ska klippa ungefär 5 cm.. typ.
typ så häär..

Tror ni det blir fint? :)


Förresten har hittat vad jag ska ha på avslutningen, nästa fredag! :D
Fast tänker inte visa än vad det är, de får ni se nästa torsdag! :))
Så här mycket får ni se, än så länge..
Nu ska jag göra något annat, ha det så bra! hejdå :))

Tiiisdag, ledig imorgon! (y) ♥

tjaa! (:
Tisdag idag, lediga imorgon, riktigt härligt! ♥
Ska typ ta det lugnt på förmiddagen, fram till 2-tiden typ. Ska träffa Hanna och Ellie i Anderslöv då för Hanna ska ha riduppvisning och både jag och Ellie ska titta på den, ska bli kul! (:
Idag har jag varit i skolan, som vanligt såhär mitt i veckan och sånt.. Efter skolan åkte jag in till stan med Ellie och Hanna. Höll på missa bussen när vi skulle åka från Anderslöv till Trelleborg pga att jag glömt mobilen i klassrummet som låg på laddning.. *suck*
Aja, som tur hann marcus och jag med bussen, pga en liten joggingtur, haha x).
Men nu ska jag se film, ha en bra tisdagskväll! haaay! ♥


Någon bild som jag tog någon morgon, haha. Helt osminkad också, tror jag. :/ ♥

måndag.

Visst älskar ni också känslan när man kommer hem från skolan, sätter sig vid datorn och chillar och vet om att man inte har några läxor?
'Hehe, det gör jag! Så kände jag idag. Jag kom hem, lagade lite mat till mig själv, gick upp på mitt rum och valde en film, satte mig nere i vardagsrummet, startade filmen och åt vid tvn. :)) Riktigt niice! (y) haha ^^
Snart är det veckan också förbi, fast tyvärr blev min lediga dag (onsdag) förstörd.. pga att min pojkvän inte fick sova över hos mig.. :( Vi skulle på onsdagen åka och titta på Hannas hästuppvisning, men nu blir det antagligen inte så eftersom jag inte vill åka dit själv, tack min ananaser! ;o

aja, bajs!..
Snart slutar vi skolan och det ska bli så sköönt! Då slutar jag grundskolan, häärligt! (: Fast jag gillar inte känslan när man har slutat på en skola och ska börja på en ny. Man vet inte riktigt vad man ska gå och göra liksom, hehe. Lite läskig känsla.. x) Den känslan kommer jag få den 20:de Augusti. Wääääh! Blir nervös bara av tanken. haha!
Ska fortsätta kolla kläder nu. Ni får ha en bra kväll, haay!

Skolan..

Hejhej!
Sitter just nu på slöjden i skolan, gör typ ingenting. Tycker dessa sista dagarna i skolan är så riktigt onödiga.. -.-
Hade velat åka hem och sova, sååå trött jag var imorse, haha x) aja, som tur blir man piggare för varje minut.
Aja, ni får ha en bra dag, hejhej! :))

Sen söndagsuppdatering!

Hej!
Lite sen uppdatering kanske, men har haft fullt upp både igår och idag, hehe. :)
Spelning igår i stadsparken gick rätt bra, fast det blåste lite, så vissa noter blåste iväg och sånt, men det fixa sig!
Sedan åkte vi och hämtade älskling och lämnade Ellie, för hon hade varit med och tittat på spelningen.
Sedan åkte pappa, jag och älskling vidare till Smyge tittade lite där, sedan vidare till Beddinge, fick köpt en cool jacka, hiihi! Typ sån collage- jacka, En svart. (:
Efter vi hade varit i Beddinge åkte vi hem, grillade och jag och älskling låg och myste framför filmer hela kvällen, mysigt! ♥
Idag har vi haft loppis här i byn, det blev inte så jätte lyckat tyvärr, det var rätt kallt så det kom inte så mycket folk.. Men vi fick lite sålt, ändå! (:
Passat Melker lite idag också med älskling, det var kul! :) Vi var i möllan här i byn och tittade inuti i den, det var mest läskigt, haha. Jag tror jag börjar bli lite höjdrädd.. :( Inte bra!

När klockan var ungefär två började vi dra oss hemåt, tog med saker hem igen.. :( Vilket inte är bra..
Packade in det, så vi kan ta fram det tills nästa år! Och började grilla och laga mat, eller.. Resten av familjen gjorde det medans jag och älskling gick upp på mitt rum och snackade lite, sen somnade jag, haha. Och vaknade lagom till mat, tajming alltså! (y) haha
Annars har det inte här så mycket idag.. Fick fixat lite viktiga saker t.ex som skrivit lite saker till språkresan och fick skrivit min stipendieansökan. :) Förresten fick en lapp av en fågel i fredags att jag borde söka ett stipendie till textilslöjden och se hur det går, det gjorde mig väääldigt glad! hehe ♥ Så håll tummarna för mig och hoppas!


Nej, nu ska jag sova! Godnatt. ♥
Förresten såg ni att jag gjort en ny header, fin eller? ♥ Tyckte jag hade haft den andra för länge och att det var dags för en ny!


Följ mig på Instagram @linneaandreasson! ♥


It´s friday, friday! ♥

hejhej! (:
Hemma nu efter 1 timme i Smyge och 6,6km promenad till Gislöv + varit i Svedala hämtat syster & lämnat henne hemma, haha. Haft en rolig kväll ändå! (: Har gjort allting med Ellie! ^^
Nu hade vi tänkte ha lite fredagsmys med fanta, popcorn & film! ^^
ciaociao! (:

Imorgon vid halv 1-tiden ska jag träffa massa folk från musikskolan och ha spelning i stadsparken, ska bli kul! (:
Senare hämta älskling och han sover här, myspys! ♥

På söndag blir det loppis! ♥ funfunfunfun, Looking forward to the weekend! ^^

En liten ljus bild från när vi var ute och gick ikväll! (:



RSS 2.0