Fullt upp hela veckan!

Hehe, ja.. Ta hand om bloggen, ja.
Men okej, det har varit rätt mycket denna veckan. Hade spanskprov igår och har behövt träna på det och har haft massa annat pluggande att göra.

Just nu lyssnar jag på musik och väljer kläder som jag ska ha på mig ikväll. Jag ska hem till Ellie på typ filmkväll & middag, ska bli jätte mysigt och kul! :) Fast det är bara Hanna, Ellie och jag. Men tror det blir kul ändå! :)
Sover över där till imorgon och då åker jag tidigt därifrån sen åker pappa och jag vidare till Malmö på informationsmöte med STS språkresor och ska få veta lite mer om språkresorna och sånt. Har ju bokat språkresa till Jersey nästa sommar med en kompis. Ska bli AWESOME! ♥

Aja, ska fortsätta nu. Ha en fortsatt bra fredag och ta hand om era nära & kära! :)


Ska ta hand om dig bloggen, Jag lovar! ♥

7 Unika besökare och 30 sidovisningar, låter bra för min del! :D
Men kan bli bättre, låt oss hoppas! (a) Ska verkligen kämpa och ta hand om bloggen nu.

Roligt och vara på träningarna igen! :)

Okej, för ca. 45 minuter sen kom jag hem från träningen. Första träningen på 3 veckor började med ett halvtimmes styrkepass, rätt härligt, ändå! ;) Tror jag kommer vakna med träningsvärk imorgon, hehe.
Sedan hade vi matta. Gjorde bl.a hjulningar, volter och kullerbyttor (?) m.m.

Imorgon är det tisdag vilket betyder att det är lång dag i skolan, det är Desperate Housewives och jag ska plugga satan! hehe (a) För jag har spansk- prov på torsdag, typ 30 verb och 70 glosor, alla verb och glosor som vi har arbetat med på spanska denna terminen.

Hmm.. Vad ska jag mer skriva?
Jag fundera innan på att jag ska sluta på gymnastiken och pröva något nytt. Men idag när jag var där igen så ångra jag mig, för att träna styrka och röra på sig så en gång i veckan, behövs verkligen och just styrketräning var så skönt att ha. :)

Inte mycket mer att skriva faktiskt. Jo..
Jag längtar tills på fredag!

Hihi, looooooov! :) På mitt höstlov ska jag åka till Halmstad, Umgås med älskling, Vara hemma, Umgås med mina underbara vänner, förberedda lite inför praon och plugga! hehe (a)


Här är någon bild som Hanna tagit när jag gjorde en volt på en träning förra året, tror jag. hehe (a)

Lite nytt på bloggen.

Hej!
Nu har jag fixat en ny header, blev faktiskt rätt nöjd med den!
Om ni märkt att jag tagit bort min profilbild så börja inte tro att jag inte ska ha någon bild där, det ska jag! Ska bara skaffa en bild som ser iallafall helt okej ut, haha. ;)

Nu ska jag laga mat, så jag hinner äta innan träning. Tjoo! :)

(Första träningen på 3 veckor :/)

Bloggen ska få en makeover!

Hej!
Jag fick en kommentar på mitt förra blogginlägg och det fick mig att tänka om rätt mycket och jag vet inte helt enkelt vad jag ska skriva om nu mera.. :/

Jag kan berätta iallafall att jag umgås med Ellie och att hon och jag har absolut inget att göra.. :/ Okej, nej.. det där var tråkigt, inget ni vill läsa om, tror jag. Ahhhh.. jag vet inte vad jag ska skriva om.. :/ Mode? Kan inte så mycket om det. Fotografering? Har inga nya bilder typ.. :/  Smink? Kan inget om det. Kärlek? Inte så värst bra på det heller.. :/
Shiit.. vilket negativt blogginlägg! :o

Nej, vi kör på det gamla! :)
men palla.. Okej, Bloggen ska få en makeover!

Jag ska försöka fixa bloggen på ett snyggt sätt och hitta ett bra sätt att skriva på, men ni måste lova att hjälpa mig och ge tips!  :/ om något är fel.



Min blogg.

Snälla hjälp mig! Just nu känns min blogg helt dålig, tråkig och som att ingen läser den! :(

Har ni några idéer på vad skulle göra bloggen bättre, så säg till! Skriv en kommentar eller något! Jag vill verkligen ha lite hjälp och idéer från mina läsare eftersom det är ni som bedömmer om den är tråkig, rolig, bra, dålig osv.

- Borde jag ändra min design på bloggen?
- Ny header?
- Ny bakrund?
- Hur ska headern se ut isf?
- Hur ska bakrunden se ut isf?
- Borde jag göra om bloggen helt och hållet?
- Har ni någon tips om vad jag kan skriva om eller att jag skriver om mina dagar och sånt, är det bra?
Hade varit tacksam om någon/några av min läsare hade velat hjälpa mig!

Onsdag - Kall & regnig dag! :( Men ända sååå AWESOME! ♥

Tjena bloggen! ♥
Dagen idag har varit rätt bra. Vaknade imorse vid halv 6, brukar i vanliga fall gå upp kvart i 6, men ville se om jag orkar att gå upp halv 6 och öhm.. det gjorde jag väl, men var helt jätte trött, visste knappt var jag va?! :o hahah
Iaf åt frukost och fixade mig och sånt, sedan gick jag upp och snackade med pappa och började titta på mobiler, hehe (a).
Gick till bussen, väntade på bussen, bussen kom, åkte till skolan, fast bussen tog världens omväg -.-, kom 5 minuter innan vi skulle börja när jag brukar vara där 15 minuter innan x), Gick i skolan, hade massa lektioner.. blablabla...

När vi slutade tog Hanna, Jag och Ellie bussen in till Trelleborg. Hanna gick till körskolan och jag och Ellie gick och tittade kläder, träffade Oskar och snackade lite med han och hans kompisar och bara gick runt. Helt jätte skum busschafför när vi satt på någon bänk, han typ stirrade ut oss.

Jag åkte hem vid 6-tiden typ, pluggade spanska lite snabbt. Sen börja jag möblera om på mitt rum, elr möblera och möblera, flyttade mitt skrivbord och bokhylla lite. Tyckte det blev helt okej. :) Just nu sitter jag i min fina röda fåtölj och bloggar, chattar på Skype och lyssnar på musik. Ska snart plugga lite igen, har spanskaprov på torsda nästa vecka, suck... :/

- Förlåt att bloggen är så tråkig just nu och att jag knappt har några bilder och sånt, men har så mycket annat att göra och det tar så långt tid att ladda över bilder :/, men ska försöka börja att lägga in bilder igen på lilla bloggen!

Men ni får ha en bra kväll nu, ska fixa lite med spanska nu. :) Ciao ♥


En fin bild sen förra året, vintern! Jag längtar tills det är dags att ta fram alla ljusstakar igen, det ser så fint ut!

Måndag - Gymnasieinformation today! ♥

Hej! :)
Dagen idag har varit helt okej förrutom att jag typ frusit hela dagen, så när jag kom hem idag så gick jag och la mig och sov. Vaknade för ungefär 30 minuter sen, var väldigt skönt att sova och mår en aning bättre nu. :)
Ingen träning ikväll heller pga att jag inte mådde så bra ju och då vill man ju inte träna.

Vår SYV på vår skola hade gymnasieinfortmation för min klass idag, väldigt intressant! Funderar på att gå estet, men är inte helt säker än. :/

Men måste fortsätta plugga nu! :) Ha det så bra! :)

Finns det någon av mina läsare som går på gymnasiet Estet (Media & Estetik)?
Berätta hur ni tycker det är, är det kul? Mycket pluggande? Vad får ni göra? Och gärna förslag på skola! :) Hade varit super bra! :)
Thaaanks!

Söndag - Härlig dag med sol! ♥

Hej! :)
Förlåt, idag är det söndag och jag bloggade senast i onsdags, opps :$ Tänkte faktiskt blogga igårkväll, men orkade inte. :/ 'Jag var jätte trött efter en hel dags shopping i Köpenhamn. :) Min mamma, syster och hennes son alltså min systerson och jag tog tåget över till köpenhamn igår och gick runt på ströget bl.a. Riiiktigt mysigt! :)
Denna helgen har varit en sån tjejhelg förrutom Melker då, men annars ;) För min pappa och min systers sambo och några kompisar har åkt iväg och hyrt någon stuga någonstans och fiskar, hoppas de också har det rolig och mysigt! :)
Idag ska vi åka in till Malmö, köpa vinterjacka! :)) Har längtat så mycket denna veckan efter att köpa ny jacka! :)
Fast funderar på om jag ska köpa en svart jacka, en röd jacka elr en typ "skogs"grön jacka? Tror det blir röd eller "skogs"grön jacka, Det är så fint! :)

Men nu måste jag fixa mig, ska plugga senare också när jag kommer hem eller kanske umgås med ellie! :) Vi får se ;) Ha en bra dag, ciiao! ♥

Onsdag - helt normal dag... onormal*

Hej!
Längesen jag bloggade eller typ 4 dagar sen, förlåt för det! Men det är så mycket nu på veckorna, med skolan och allt. Jag umgås med vänner med skolan, pluggar, sitter vid datorn och gör annat och har helt enkelt inte lust att blogga, förlåt ska bättra mig på att blogga eller iallafall försöka! LOVAR!

Asså jag vet knappt själv vad som händer med mig.. Jag brukar oftast vara ganska ordningssam av mig, men just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag, kläder överallt typ, helt stökigt och sånt. Varje kväll ändå, så gör jag annat än att städa, shiiit!.. Måste verkligen bättra mig, nu hör jag verkligen hur dåligt det låter, för det sjuka är att jag orkar knappt bo i sån här röra men ändå så städar jag inte.. :o Jag är skum, jag! x)

Håller just nu på att lyssna på musik, bloggar och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon. :) Jag vill ha en ny vinterjacka!! Pappa och jag skulle åka in till Malmö någon dag och köpa det, men det har inte blivit av. :/

Aja.. Lite saker att göra nu alltså.. :)

1. Städa på mitt rum, så här blir lite rent och fint! :)
2. Ta fram kläder till imorgon till skolan, för jag gillar att ha det fixat eftersom jag är så trött på morgonen.
3. Ev. ringa pojkvännen och snacka med han om han har tid och lust. ♥
4. Dejta kudden! ♥

Så nu ska jag börja med alltså.. att städa! Ha en bra kväll, Adios bitches! ;) ♥

Söndag - sista dagen på helgen! :(

Söndag... Hmm.. Har precis kommit hem från min syster! Mamma och Pappa har också kommit hem nu. Jag sitter just nu och bloggar ju och lyssnar på musik. Har precis packa upp alla saker jag köpt nu i helgen. Igår var min syster, hennes sambo, deras son, min systers pappa och jag i Malmö och gick runt lite i affärer och sånt, åt dessutom jätte god thai-mat och fikade lite, väldigt mysig dag! :)

Senare på eftermiddagen kom Hanna hem till min syster, för min syster, hennes sambo och deras son skulle äta hos hennes pappa och jag hade lust att umgås med någon kompis, så Hanna kom hem till dem så gick vi och hyrde 3 filmer och köpte pizza! hhehe (a) Äter faktiskt inte pizza så ofta.., så det gjorde inte så mycket!
Vi såg en film den kvällen, det var "NoStringsAttached". Den var faktiskt väldigt bra! :) Men för resten av kvällen var vi ute! hehe :p

Vaknade imorse vid halv 9 typ, åt frukost. Sen skulle min syster, hennes sambo och deras son åka iväg till Svedala med hennes pappa, så då satte jag och Hanna oss och såg en film till, det blev "Red Riding Hood". Den var också väldigt bra, spännande! :)
Och den tredje filmen hann vi inte se, men den ska jag se ikväll och det var "Blue Valentine".

Nu ska jag börja pyssla med mitt fotoalbum jag köpte igår, ska samla ett med alla mina skolfoton och sånt, genom åren! :) Och ett där jag ska börja fota mycket och sånt och sen sätta in så man får massa minnen! :)

Hehe, Ha en bra dag, tjooooo!  ♥

Albumet till mina skolfoton på höger sida (den gröna boken) och minnesboken på vänstersida (den vita med text) Sen en skrivbok i mitten som jag köpte! :)


Torsdag !

Hejhej! (: Har inte uppdaterat så mycket eftersom jag var i Stockholm i tisdags, det var både sorgligt och roligt. I tisdags kom vi hem ca. vid halv 10 och då var jag typ död, somnade direkt typ. x) Och igår umgicks jag med Ellie efter skolan, sen hem packa, plugga och träna fiol! :) Så var rätt upptagen då med, och nu har jag rätt bråttom, ska om ca. 25 minuter köra till musikskolan, sen efter musikskolan ska jag träffa Ellie och Hanna. Vi ska på bio ikväll! Vi ska se "Jag saknar dig" igen, hehe. Har redan sett den en gång, men den är så himla bra, tycker jag. Oavsett om den är väldigt känslig, sorglig, hemsk och rolig! (a) meeep ! x) Nej, nu måste jag börja fixa mig! Ha en bra kväll, folks! ♥ Ajdö ♥


Mååååndag ♥

Hej! ♥
Hur har er dagen varit? :) - Min dag har varit väldigt bra förrutom t.ex vår so- lektion typ helt sjuk! :o.. Min klass är en diskussions klass, alla tänker olika och vår lärare orkar inte med diskussioner, så han går iväg.. Vilket jag blev rätt irreterad över, men aja. Annars har dagen varit mycket bra! :) Efter skolan åkte jag med Ellie, Hanna och jennifer ner till Trelleborg. Hanna skulle till teater, Jennifer hem och Ellie och jag tog bussen ner till stan för jag skulle hitta ett par skor till imorgon. Ska nämligen till Stockholm, Hittade ett par skor. :)))
Ett par svarta vanliga, pumps. typ :)

Just nu sitter jag och snackar med älsklingen i telefon, fast han är helt inne i sin tv.. x) Aja, ska se om han blir lite mera social, ha en bra kväll folks! :) hejhej ♥

Söndag - Relax and take it easy! ♥

God morgon! ♥ - Kan man fortfarande säga det, fast klockan är 12,31?
Idag vaknade jag vid halv 10 av att pappa sa att jag hade telefon, det va min syyysteryster! :) Heheh, vi pratade lite, sen låg jag kvar i min säng och titta på mtv, det gör jag fortfarande.., Lite så slappdag, min mamma kommer hem idag från Barcelona! :D Har saknat henne! ♥

Igår tittade jag på lite filmer oooch snackar med älskling! :) hihi (a) Fast jaa.. Sen typ snackade jag med några "friends" men jag var så trött så höll på att somna, så vi snackade inte så länge. x)

Idag kanske pappa och jag skulle in till Svågertorp och åka till nya Stadium! :) Kanske köpa en jaaacka (:
We´ll see! (:

Nej, nu ska jag fortsätta snacka på skype med en "friende" mehehe x), ni måste gilla mitt språk! :)
Ha en bbra dag folks! Adjö! ♥

Lördag - Awesome väder! ♥

Hejhej! ♥
Idag vaknade jag vid sådär halv 10, skulle egentligen gått upp halv 8, men eftersom jag gick och la mig lite sent, så orkar jag inte. x) Efter jag fixat mig och pappa & jag åt hade ätit lite frukost, så åkte vi ner till Trelleborg och köpte färg och bl.a penslar. Sen hem och plockade ner mina fönster och började måla. :p Sen har jag gjort det heeela dagen och spelat lite pingis med Pappa också. Det har varit super fint väder idag, värsta sommarväder :o, Riktigt härligt! ♥

Just nu håller färgen på fönstrerna på att torka, så jag passade på att blogga. :) Ikväll har jag inte en aning om vad som kommer hända, We´ll see! ♥ Ha en fortsatt bra eftermiddag, hejhej! :)

RSS 2.0