I Jersey! (:

Framme i Jersey nu, kom hit typ kl. 9 imorse. :)
Hela dagen har varit rätt jobbig dag och är typ helt slut. :/ ska snart sova! (:
Nattinatti, puss! :* <33

En spännande dag i Paris!

Oj, oj, oj! 
Snacka om att upplevt mycket idag..
Har både stått under eifeltornet, ätit crepes, åkt cykeltaxi, åkt ett jätte högt parishjul, varit på sån där dyr gata, varit inne på både Prada & Louis Vuitton och shoppat litenplika, gått vilse också och blivit guidade av 2 fransyskor! (:
Spännande dag alltså! :D och vi har ätit världens godaste burrito, hehe! :)
 
Mu ska vi snacka åka härifrån från hotellet i Paris mot Jersey, ska sova på buss inatt, ska bli spännande. På bussen är vi både norska, svenska, danska & italienska. :)) FUUN! Nu ska jag dra, ha en bra kväll, nattinatti! :))

Följ mig på instagram! (:

God morgon! Ligger just nu i sängen och väntar på att få gå in pch duscha. :)) Idag blir ddet shopping i Paris, kul, kul, kul! :))
Sedan ikväll blir vi hämtade av en buss som ska ta oss till Jersey, men de kommer ta några timmar, därför måste vi sova på buss, ska bli spännande ^^, hat aldrig gjort det förrut. :) men det blir säkert bra! :)
 
Men om ni vill få ut mer av min resa än och läsa bildlösa blogginlägg (pga att jag inte kan ladda över bilden) så kan ni följa mig på Instagram 
@linneaandreasson. :)) pusshaj!

En dag på Disney Land! :)

Ligger just nu i sängen på vårt hotellrum, jätte trött efter Disney Land. Sjukt kul var det där iallafall! :D har åkt min första loop idag, höhö :$ as ballt var det också! 
Jag är nöjd med dagen! :)) vi hade något som kallades "fast pass" vilket gjorde att alla köer till attraktionerna, de kunde vi typ nästan gå om. Asså typ medans alla andra som inte hade "fast pass" fick stå och vänta i 50 minuter, så fick vi bara stå och vänta i 20 minuter, as nice!! :D
 
Men nu måste jag sova, upp tidigt imorgon! :/ 
Hoppas allt är bra med er, nattinatti! :))

Framme in Paris! :D

Nu lugger jag här i vår säng på vårt hotell i Paris, Frankrike. Resan idag har gått bra. :) Om ca. 30 min ska vi ner och möta de andra och sedan ta tunnelbanan in till stan oc äta på "Hard Rock Café", ska bli spännande & gooott! :)))
 
Imorgon blirre disneyland, woooho! :))
Ha en bra dag, pusshaj! ;*

En början på en spännande resa! (:

Tjaaa alla nattfolk! :))
Sitter just nu i bilen påväg ner till Smyge fär att hämta upp min köra kompis Philippa och hennes mamma för att sedan kör till Kastrup! :D samtidigt som jag är lite nervös , r jag så otroligt taggad! :D 
Mehehe! :)) allt packat och klart och jag ser framemot dessa 3 veckor , men aamtidigt som jag såklart kommer sakna alla här hemma! :))<3
 
Jag kommer blogga lite ibland, om jag har & får internet! 
Pusshej, vi hörs! :) sov nu så gott! ((: 
Tyvärr får ni ingen bild för det går inte att ladda upp från mobilen! :(

Godnatt! (:

Jahapp, då går jag och lägga mig då! :) Godnatt & Sov så gott! (: 
 
Kommer antagligen om jag hinner, så uppdaterad jag inatt i bilen. (: 
Eller på flygplatsen imorgonbitti, i väntan på flyget. :) 
Vi får se, ha det! Hay ♥
 

Hemma hos syster! :)

Sitter just nu hemma hos min syster, sitter vid deras (syster & min systers sambo) dator. Har lekt lite med Melker men efter att jaga han blir man ganska trött, så jag tar en paus. :)

Blir nervösare för varje timme.. haha, Ska bli så otroligt spännande denna resan asså! x)

Aja, vi hörs antagligen senare, som antagligen kommer bli mitt sista inlägg på 3 veckors paus. :)
Nu har jag en dansande Melker i mitt knä, haha. hejhejj! <3

Planer för denna dag! :)

Tja! Sitter just nu på bussen påväg in till stan, ska gå hem till älskling<3.. Tokig som jag är! x) bara för att jag inte orkar vänta på bussen, haha xD 
Planerna för idag är att ta bussen till stan, gå hem till älskling, åka tillbaka till stan vid 2-tiden, möta upp min syster, gå och hämta Melker, sedan hem till dem och äta där när Svenne har kommit hem, sedan blir jag hämtade av mamma, sedan hrm fixa det allra sista med packning, lägga fram kläder och sånt. Seeeedan inatt åker jaaag!! :)) ska bli så otroligt spännande & roligt! Träffa massa nya vänner, både nationella och internationella! :)) och komma till en ny plats och upptäcka den själv med massa kompisar, nice! 
 
Nej, ni får ha en bra dag, pusshej! ;*

2 Dagar kvar! ♥

Så skön dag idag, har mest bara suttit framför tv:n, med datorn i knät och tagit det lugnt idag. Riktigt härligt! Speciellt att ta det lugnt nu innan jag ska åka, för min nervositet stiger mer och mer varje timme.. x) haha ^^
 
Har packat lite idag också, börjar bli klar nu. Dock väger mitt bagage redan 17 kg och får väga typ 20-23 kg, haha :/ Jag är inte bra på att packa! :/ Och mitt handbagage väger 7 kg, när det får väga 10-12 kg :/ haha x) Tunga väskor! xd
 
Kvällen idag består väl av lite sims-spelande och lite packande. Annars mest lite tv- tittande och chilla bara. :)
 
Imorgon blir det in till stan och träffa syster och umgås med Melker samtidigt, sen ska jag äta hos dem. :) Men mest för att umgås med dem lite innan jag åker. Iiiiiih, så nervös! xD
 
 
Aja, uppdaterad antagligen något imorgon! :) Ha en bra kväll, pusshej! ;*
 
En bild från semestern. ♥

Mmyysig helg! ♥

Sitter här just nu i köket och lyssnar lite på musik och funderar lite. Hanna och Älskling♥ är hemma nu och vi hade rätt trevligt & mysigt. Grillade med familjen igår och såg lite på film och idag har vi mest slappat och spelat sims 3, hehe. :) 
Innan kände jag typ "jaha.. vad ska jag nu göra det två dagarna som är kvar??" 
Så loggar jag in på Spotify och ser att mitt premium account börjar ta slut, fuck off. Nu måste jag in till stan och köpa nytt sånt, annars överlever jag inte min språkresa.. :( Mååste ha muuuusik! ♥♥ 
 
Aja, så imorgon drar jag in till stan, tror jag ska dra in också redan vid halv 10 och sedan får jag se vad som händer. hiihi (: Antingen träffar jag någon kompis, drar till mammas jobb eller åker hem. x) Kanske blir en lunch med mamma? mysigt! (:
 
Aja, har en hel del att göra, här ska tvättas, packas om lite, städa på mitt rum & sånt, bädda om, tror jag! (: 
 
Så måste nog börja nu, ha en bra kväll folks! pusshaaaaaaaj! :* 
 

Awesome! <3

Hemma hos älskling fortfarande, sov ju här inatt och som jag skrev det blev filmmys & god mat igårkväll. <3
Just nu sitter jag och tittar tv medans älskling är inne och duschar. :) Vi blir hämtad om ungefär 40 minuter av mamma, sedan vidare och hämta upp Hanna. Sedan sover båda hos mig inatt, hehe. Ska bliii trevligt! :D Melker sover hos också hos oss inatt, skoj, skoj, skoj! :D
 
 
Hehe, hoppas ni har en bra dag & får en bra kväll! :)) pusshej! ;*

Hos älskling nu! <3

Hos älskling nu! Ikväll väntas god mat & filmmys, mysigt! <3
Ha en bra kväll, hejjhej! (:

Natti ♥

Godnatt! Nu ska lilla jag gå och lägg mig!
Upp tidigt imorgon. :) hejhej! ♥

The sims 3! ♥

Nu är jag hemma, har gått igenom packningen med mamma och varit ute en runda med inlinesen. Nu ska här spelas the sims 3! (:

Malmö imorgon med Philippa och hennes mamma, lite shopping, hehe. Ska bli trevligt! :)
Ska passa Melker imorgon lite också, ska bli skojigt! (:
Sedan framemot kvällen drar jag till älskling♥ och sover där, mysigt! (:
 
Ska spela nu, pusshej, ha en bra kväll! ♥
 
Solen var så fin när jag var ute och åkte inlines, så var tvungen att fota! ♥

En eftermiddag med mys! (:

Efter en mysig eftermiddag i stan med syster och hennes son med lite shopping + ett mysigt besök på kina restaurang med hela min systers familj (son & pojkvän), så sitter jag nu på bussen påväg hem, ska snart kliva av, så skriver lite snabbt.
I stan fick jag köpt en ny bikini, ett par svarta shorts och en jätte fin vit tröja! :)) allt följer såklart med på språkresan, hehe. :)
 
När jag kommer hem ska mamma & jag fixa lite med packningen, sen tror jag det blir en tur med inlinesen. :)
Pusshej, vi hörs sen! :*

En härlig dag med inlines!

Nu ska ni får höra om min spännade dag! haha, eller nej inte så spännande kanske.. :/ 
 
Men iallafall jag hade en sån "inget.att.göra- dag", skulle egentligen städat här hemma och packat. Blev lite mer packat, sen efter hade jag verkligen inget att göra.. Så jag tog mina inlines och tänkte åka runt i byn, men det blev ända till Smyge, sen ville jag ha skjuts hem av Mamma så jag ringde henne, men hon hade inte möjlighet att hämta mig i Smyge utan ville att jag skulle åka ända till hennes jobb, vilket för mig hade blivit ungefär 2,5 mil för mig, haha. 
Men jag tog mig an utmaning, det var väldigt skönt! Hade som mål att komma till mammas jobb innan halv 5. Dock hann jag bara till Dalabadet medans min mammas jobb är i andra änden av Trelleborg. x) 
 
Men en väldigt härlig dag! När jag kom hem sen så blev det en sallad att äta, mums! 
Salladen innehöll bl.a pasta, bulgur, fetaost, soltorkade tomater, avocado, mozzarella ost, gurka, sallad och kanske något mer som jag inte kommer ihåg. Men gott var det! (: 
 
Imorgon ska jag ta bussen in till Trelleborg vid 2-tiden och möta upp min syster, sedan hämta hennes son på dagis. Sedan måste jag ner på stan och köpa lite saker till min packning! Ska bl.a köpa ett par svarta shorts och underkläder. (: Sedan efter vi varit lite i stan ska vi ut och äta, ska bli mysigt & roligt! (:
 
Aja, nu ska jag se en film! Ha en bra kväll folks! hejjhej ♥
 
En bild från Italien, Vallecrosia. ♥
 
 
 

Packningen nästan klar! (y' ♥

Sååå.. Nu är nästan hela min packning klar! (: 
Det som saknas är typ toalettartiklar, de kläder som ska tvättas och några saker som ska köpas. 
 
Jag ska köpa bl.a apdapter, schampo & balsam + tvål, sminkborttagning, och lite kläder, hehe. 
 
 
Nu ska jag se klart en film, sen sova. Godnatt ♥

tiiiisdag!

Förlåt att jag inte bloggat nu på sistone.. :/ 
Haft mycket att göra, umgåtts med älskling och kompisar. Har lika mycket att göra denna veckan också. Ska bl.a Packa, Städa, Umgås med älskling♥, In till Malmö och handla saker till resan, miiiin språkresa! hiiihi x)
 

Inatt har iallafall Ellie sovit här, hehe. Vi uppe allt för länge, höhö.. Vilket gjorde att vi gick upp allt för sent, hehe. Enligt mig själv! x) Aja, nu har vi precis ätit lunch typ, Ellie gick in och duschade precis och jag ska plocka undan lite så länge, sedan ska jag själv duscha. Sedan ska vi fixa med lite fotoutrustning för vi 5-tiden kommer Ellies syster hit och då ska jag fota dem två, ska bli skoj! (:
 
Aja, ska städa nu! Ha en bra dag! 
Bloggar antagligen senare ikväll, ska på Zumba ikväll också med Ellie. :)
 
Imorgon blir det bara städa & packa för mig i 2 dagar framåt, på fredag blir det in till Malmö stad. 
 
Pusshej! ♥
 
En bild från semestern. Det är i Italien, I Livigno som ligger i Alperna. :)
 
 

Mys ♥

Älskling ska sova här inatt igen! Mysigt ♥
Nu ska vi se på en film igen, Wedding Daze, hoppas den är bra!
Ha en bra kväll på er! hejjhej!

Umgås.

Sitter just nu hemma hos Ellie på hennes rum, vi lyssnar lite på musik och sånt. Hennes sorts musik dock x( Hennes musiksmak är inte likadan som min musiksmak, haha. Men det funkar ändå! (y)
 
Aja, nu ska jag umgås med Hanna och Ellie idag, ska bli kul! 
 
Ha en bra dag, uppdaterar ikväll. Hejjhej! =)

No pictures.

Ni får bilder och sånt imorgon kväll istället. Lilla jag har ingen ork alls, haha. Jag är helt slut.. :/

Håll ut! Godnatt <3

Home sweet home! <3

Nu är jag äntligen hemma igen, rätt skönt ändå! 
Just nu sitter jag i min säng och dunkar musik, håller också på att packa upp mina saker, fast har tagit en paus nu bara för att uppdatera bloggen. Tänkte visa er mina saker som jag köpt under hela resan, fast det blir ett eget blogginlägg om det, sedan ska jag ladda över alla bilder och rensa & fixa, sen blir det ett blogginlägg med massa bilder också, så håll ut! 
 
Resan hem gick bra, vi körde ca. 60 mil idag och både Hanna och jag sov ungefär 26 mil, haha. Vi var dock lite trötta, hehe. Kom i säng lite sent igår, Men.. anledningen till det är att både Hanna och jag ville ju såklart veta om vi kom in på våra gymnasieval som fick reda på idag, men vi satt upp till 00,01 för att se om det gick och se då redan, och vet ni vad? Det gick!  & vet ni vad? JAG KOM IN!! hiihi (a)
 
Awesome! Vidare mot Ystad alltså, med Hanna!
 

Nej, nu måste jag fortsätta packa upp och fixa med allt! Imorgon ska jag & (kanske Hanna) träffa Ellie! Ska bli fun fun fun! ((((:

Uppdatering från Tyskland!

Nu är vi i Tyskland, har kört ungefär 70 mil idag, rätt långtråkigt för oss där bak i bilen dock. Har sovit ungefär 3 timmar idag i bilen, haha. Så är inte så trött just nu, hehe. 
 
Vi har checkat in på ett helt awesome hotell här i Tyskland, med typ massa hästar som tränar på ridbana brevid hotellet och en borg som ligger på toppen av ett berg där vi var uppe och tittade och fotade massa coola bilder. :) Här var även väldigt god mat för att vara Tyskland, medans jag själv inte är så förtjust i tysk mat. 
 
Vi ska snart börja göra oss i ordning för att gå och lägga oss eftersom vi ska upp tidigt imorgon, ska försöka komma iväg tidigt. 
 
- En spännande sak som händer imorgon är att vi får reda slutliga antagningspoängen till Gymnasiet, är helt nervös, hehe! Hoppas verkligen jag kommer in på mitt första val, annars spricker hela min plan.. :( 
 
Aja, ni får ha en bra kväll! Imorgon kommer antagligen en uppdatering hemifrån om jag har tid & ork!
Godnatt! ;*
 
 

Sista uppdateringen från Livigno!

Har precis kommit hem från en bowlinghall här i Livigno. Där flera stycken fotbollsintresserad hade samlats för att se finalen av fotbolls-VM. Men Hanna och jag gick hem lite tidigare för att vi tyckte det var mycket bättre att sitta hemma i lägenhet för där fanns både säng (som är skönt att sitta i), internet (så jag kan snacka med älskling), värme (så att vi inte skulle frysa), så myyycket bättre! :D
 
Men nu ska Hanna och jag snart sova, Italien förlora.. :( 
Imorgon fortsätter resan mot Tyskland, påväg hemåt samtidigt! ^^ 
 
Nattinatti! Uppdaterar antagligen imorgon om vi har internet på det nya hotellet! (:

En hälsning från Italien, från ett annat ställe än innan! <3

Sitter just nu i vår lägenhet här i Livigno i Alperna. Jätte fin lägenhet har vi fått! :) 
 
Idag har vi åkt runt och gjort lite olika saker bl.a gått på stan i massa olika affärer, tagit skidlift upp till toppen av en skidbacke. ^^ as ballt för de körde med mountbikes där nu, så vi gick runt och fotade lite. :) 
Lägger upp bilder senare, typ på onsdag eller torsdag. :) Så håll ut! ^^
 
Vi har också varit och fotat marmota, som är ett djur som lever här i Alperna som liknar lite smått en bäver. :)
Så här ser det ut.. (får bli en google bild) 
 
 
Nu ska jag fixa mig lite, sen ska vi ut och äta hanna, mina föräldrar, en italiensk kompis till oss och jag. Ska bli gott! Ni får ha en bra kväll! (:
 
Jag hoppas på en bra natt, min natt tills idag var inte alls bra, jag mådde kasst.. spydde typ 5 gånger.. :(
Aja, min kropp var chockad med tempraturen och höjden här. :) Eftersom vi nu levt i 2 veckor med ett klimat nere vi havet och 30 grader varmt och åker sedan vidare till ett klimat med 20 grader varmt på 3000 möh. 
That´s my reason. (:

RSS 2.0