FREEEEEDAG! ♥

Hej bloggen! ♥
Just nu ligger jag och tittar på mtv och chattar med Rasmus och älskling! (:
Ikväll blir det bara att ta lugnt, sova tidigt, tror jag. Är helt jätte trött.. x)

Idag i skolan gjorde jag So-prov tror det gick rätt bra ändå, satsar på ett VG, tror inte jag får MVG iaf, hehe :p

Jag har inte så mycket att skriva idag, tyvärr. Min mamma är i Barcelona, så jag och pappa är ensamma hemma. :) Hoppas för mammas skull att hon har det jätte kul! :)

Imorgon ska vi måla fönster, woohoo! :D haha x) Måste städa mitt rum, helt stökigt..

Shiit, vilket ointressant inlägg, aja de där bilderna som jag fotade när jag umgicks med Hanna & Malin, jag lägger upp dem någon dag, men inte ikväll, tror jag. För har ingen lust och det tar så långt tid att ladda upp så många bilder.. xd

Aja, ha en bra kväll folk! tjotjo ♥

27 September, 2011 :)

Tjo! :)
Skolan idag har varit bra, men galen. Det är det varje dag! :)

Ska snart cykla iväg och möta Nea som varje jätte längesen men man träffa ;o, vi ska antagligen cykla till Smyge! :) Vad vi gör där vet jag inte :/

Men ska möta henne 18,20 så stunden som jag har nu innan jag kör iväg, så tänkte jag lägga upp bilderna från i Söndags. :)

Ikväll blir det också plugg på So-prov och matte-prov som jag har imorgon! (Matte då)
Och antagligen lite skype pratande! :)

Från i söndags: ...

En svart & vit bild! :)





Här var lite bilder sen i söndags, lägger upp resten när jag kommer hem. Måste dra nu, ciao!
(L)

Härlig måndag! ♥

Hejsan! ♥
Kom precis hem efter en rolig men knas dag i skolan! x)
Sitter just nu ute på vår trappa utanför vår ytterdörr hemma, med dator och skolböcker. Ska snart plugga men måste lyssna på min älskade musik också såklart! ;o Hade aldrig klarat mig utan musik! ♥
Ikväll blir det träning, ska bli roligt! (: Hoppas vi ska göra något kul! x) hehe (a)

Måste hinna äta, plugga och byta om innan jag sticker. Så får sätta fart! Men innan jag börjar plugga ska jag hämta en tröja, nu blev det kallt ute ju :o solen är bakom moln :(

Aja, ha en bra eftermiddag, ciiiiiao! :)
Bloggar ikväll efter träningen, antagligen om jag hinner! :)
Lägger säkert in bilderna ikväll också, från igår! :)

Söndageftermiddag! (y)

Hej! :)
Okej, förmiddagen blev det ta det lugnt, senare på eftermiddagen så ringde jag Hanna och vi snackade lite och det blev bestämt att hon och jag skulle plugga till So-provet tillsammans, så jag åkte till henne 15 minuter senare efter vår lilla pratstund. :)
Hanna och jag hade olika idéer vad vi skulle göra. Hanna ville baka och sen sätta sig ute i hennes trädgård och plugga med fika. Men jag ville baka, sen cykla iväg och sätta oss någonstans med fika och sen plugga. :) Och det blev att jag, Hanna och Malin cyklade iväg med fika och satte oss och snacka, fotade och skrattade ofc. ;)
Hade jätte roligt, blev mycket fina foton på Hanna & Malin när de satt och snacka och sprang runt, haha. x)
En väldigt trevlig och rolig eftermiddag, tack Hanna & Malin som rädda min dag! ;)

Nu ikväll har jag städat mitt rum och rensat bland mina kläder, blev dock inte klar med kläderna riktigt, men nästan. :) Tar resten imorgon eller någon annan dag, hehe. :)

Nu ska jag snart sova, Ha en bra kväll, ciao! ♥

Ni får dem bilderna imorgon, hade tänkt lägga ut dem. Men hinner verkligen inte fixa med dem o allt nu, tyvärr.


Suuunday! ♥

Godmorgon! ♥

Vaknade typ vid halv 10 idag av att pappa skrek att det var frukost, men så var jag så trött så jag somnade om igen och vaknade vid kl. 10 istället, men då hade mina föräldrar redan ätit frukost, så jag gick ner och åt frukost och nu sitter jag här i min säng och bloggar och tittar på mtv! :)

Idag kommer inte hända särskilt mycket, jag tror jag ska plugga till mitt So-prov som jag har imorgon eller på fredag (Man fick välja dag och om man vill göra det muntligt eller skriftligt), annars om jag inte ska plugga så ska jag väl bara ta det lugnt. :) Nea kanske skulle höra av sig om hon ville träffas, men vi får se. :)

Igår var jag i Malmö med Ellie, eftersom min kamera på min lilla mobil är sönder, så fota jag inget :(. Men jag kan visa vad jag köpte! :)

Ett par jeans:...



Och en T-shirt:...

+ 3 ringar som jag inte har fotat, kan visa de senare! :)

Här är lite andra saker jag köpt i veckan:

Dessa skorna:..


Och sen köpte jag denna älskade boken i tisdags:... :D
Hoppas boken är lika bra som filmen! ♥ För filmen är så riktigt cp bra, tycker jag. Mehe ♥
Asså ni borde verkligen se den, as bra! :D

Nej, nu ska jag fortsätta titta på tv, ha en bra dag folk! Ciiiiiiao! ♥



FREEEEEDAG! ♥

Hejhej alla fredags-mysare/festare/no-lifers och alla andra! ♥
Hur är er fredag? Vad ska ni göra ikväll?
Min fredag kommer iallafall bli allmänt tråkig och rastlös, skulle jag tro. :/ Fast man ska alltid tänka posetivt, så jag hoppas att den blir rolig och mysig! :D

Jag ska typ bara sitta hemma, kanske ser någon film, ska webba med Rasmus och kommer väl sitta vid datorn då, en del. :)

Imorgon åker jag antagligen in till Malmö med Ellie, vi ska shoppa lite inför fotograferingen i skolan. Hoppas jag hittar något! :) Sedan åker vi hem till Ellie och jag tillbringar natten där om planerna går som planerat! :)

Nu ska jag lyssna på fredagsmusik och webba med Rasmus, ha en bra kväll! Cíao! ♥
En ny bild på mig! again.. :)


Vad händer? Hur är det med dig?

Hej! ♥
Någon, jag vet inte vem bad mig sluta skriva ordet "knas" så för att göra mina läsare glada så, okej jag ska försöka, men kan inte lova något! ;)

Idag har jag varit "in tha school" och haft typ lektioner x) Haha, men nej helt  normal dag typ förrutom att halva klassen var borta, för de var på sådan friidrottsdag i Trelleborg med mellanstadiet och hjälpte till där. Rätt skönt ändå, men kanske lite tråkigt, vad vet jag. x)
Efter skolan åkte jag hem, någon timma senare åkte jag och min pappa till Musikskolan, sen hem plugga engelska och lyssna på min älskade musik! (L)
Och just nu sitter jag och lyssnar på skrillex som jag typ älskar, älskar den´s musik, den är AWESOME! ♥
Jag chattar också med lite vänner på MSN, men måste hitta på något att göra! x)
Men...

IMORGON ÄR DET FREDAG! ♥
Awwwwwwwesome...! x)
Ha en bra kväll, så hörs vi imorgonkväll säkert, då är det fredag! ;) Kysssssssar! ♥

Klippt mig och såhär ser jag ut nu i min nya frisyr, trivs i det rätt mycket faktiskt! :)


En rolig tisdag. ♥

Tjaaaa! :)
Sitter just nu hemma hos Ellie vid hennes dator, så här mitt i natten. ;) haha, Nej men har studiedag imorgon så spenderar natten hos Ellie, skoojj! :)
Idag har jag varit i skolan, efter skolan tog jag och Ellie bussen till Trelleborg, gick lite på stan. Sen mötte vi upp min mamma och gick och klippte oss, jag klippte bara topparna typ, klippte av kanske 4 cm, mehehe x) Känner lite ovanligt bara. :)
Sen åkte vi hem till Ellie och typ gjorde inget.. x) Sedan gick vi ut, var på en skola som ligger granne med där hon bor, sen gick vi lite promenad, följde efter en Hemglass-bil, det var lite knas men kul! x) Senare på kvällen träffade vi Rasmus och Jacob, skoj men knas! x) mihihihi
Nu ska jag socialisera mig med Ellie o sebbe på skype, Ajdö folk! Hoppas ni sover gott! ♥

I ♥ LINGVALLEN!

Hejhej!
Hemma nu igen efter en helg full med träning på Lingvallen uppe i Ängelholm, med den gruppen på gymnastiken som jag går i och resten av föreningen. Riiktigt Awesome helg! Har jätte mycket träningsvärk just nu dock! :/ Men det betyder förstås att man har tränat duktigt, vilket jag tycker själv att jag har denna helgen! :) hehe (a)
Jag klara att göra en pikerad volt och landa stående, vilket jag själv är väldigt stolt över, eftersom det var första gången! hihi (A)
Imorgon är det skola, vilket jag inte alls orkar -.-. Men aja, får försöka ändå. Haha :p
Går till 15,05 imorgon, helt okej dag, förrutom att det är måndag.. Och jag skulle vilja vara ledig imorgon eller iaf börja typ kl. 13 så man får sovmorgon typ till halv 11, haha är så grymt trött just nu, borde gå och lägga mig! Så jag säger Godnatt för min del, sov så jätte gott, för det ska jag banne med göra! x) Natti!

Hoppas ni haft en bra helg! :)

FREEEEEDAG! ♥

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med en morgonpigg kompis på msn! haha x) Nej, min lilla kompis har inte sovit inatt, knasis! :o

Men dettta är helt sjukt jag var klar jätte tidigt idag med att fixa, sminka, platta mitt hår och välja kläder och allt sånt, helt sick! ;) haha
Idag är det fredag och ikväll åker jag till Ängelholm, stannar där tills på Söndag, ska träna hela helgen! Ska bli sååååååååå här kul! (++ lite till ;)) Vad ska ni göra idag, denna fredag? Händer det något roligt?

Men nu ska jag titta så jag har packat ner allt, ha en bra dag, tjoo! :) ♥

En helt vanlig onsdag! (förrutom bajsväder -.-)

Hej! :)
Precis pluggat lite spanska, Vi ska ha någon sån konversation´s träning imorgon på spanska, så man förberedda sig. Vi ska snacka om sport denna veckan, jag har förberett med typ berätta att jag går på gymnastik och jag har dansat bl.a. :p

Dagen i skolan har varit bra, inget speciellt. Efter skolan åkte jag hem till Ellie, vi träffade Richard, haha.. Riktigt failat! x) Typ Ellie o jag skulle gå till City Gross och handla pengar till min mobil så typ träffa vi Richard där, men sen när vi skulle hem till Ellie igen så börja det ösregn & hagla, verkligen inte minus på det! :o Hatar regn!! Men aja, det var kul ändå. x)

Vet inte vad som händer ikväll, kanske ska snacka lite med Rasmus och jag måste börja packa!! :o
Ska ju på gymnastik över helgen, ska bli riktigt kul! :D Träna, träna o träna! ♥

Ha en bra kväll folk, nu ska jag ner och hämta massa saker och börja packa! (:
Ciao

träning nu! <3

Dålig uppdatering, igen. Sorry!

Har inte haft ork att blogga, förlåt mig :(
Hmm.. Jag bloggade senast i onsdags, då var jag hemma sjuk. :/ Iaf torsdag gick jag till skolan igen. I helgen har jag varit på kalas på lördagen och dop på söndagen, mycket trevligt! Och umgåtts med ellie, alla dagar, fast olika tillfällen, haha x) Men vi har hade kul, vi såg på film, tror jag. Vara sociala på skype och lite sånt.

'Men shit måste bege mig mot träningen nu, ciao! :)

Onsdag väl?

Hej! :)
Hemma idag med, har ju varit sjuk. Men det här är sista dagen, så imorgon ska jag till skolan har jag bestämt!
Och ja.. jag skrev att jag höll på bli sjuk, yes jag blev sjuk! Förkyld, ont i halsen och feber har varit hos mig fram och tillbaka.. :/ Det suger att vara sjuk! Så tråkigt :o Bara ligga hemma och vänta på att man ska bli frisk, drygt -.-


Aja, idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, sen imorgon blir det skola! Wiiho! haha, känns konstigt att skriva att man längtar till skolan men det ska faktiskt bli skönt att gå till skolan igen, hihi! x)

Aja, ha en bra dag, ska fortsätta se tv nu, tjarrå!  ;)

Ni får en fin liten bild på mej och min bästa vän! hihi (a) Lite fliiiiiiiipp på bilden också, så ni vet x)

Tävling hos KandyLandy.se!

Jag är med och tävlar om Valfria Converse hos kandylandy, Gå med du också! :)

Lugn kväll framför tv:n! :)

Hej! :)
Ligger just nu i min säng och bara tar det lugnt framför tv:n, tittar på idol. :)
Och har datorn i knät samtidigt, chattar med lite kompisar. :)

Buuhu, vet inte om jag ska till skolan imorgon, börjar bli sjuk :( Helt förkyld och febern smyger typ bakom hörnet :( Hoppas inte jag får feber! :o

Men aja, ha en bra kväll, tjotjo :)

Söndag ♥

Hej! :)
Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät och lyssnar på musik bl.a, väntar också på Ellie. Hon är i duschen och när hon har duschat klart, ska jag duscha. :)
Senare vid 4- tiden ska jag, mina föräldrar och Ellie nere till Smyge och äta mat! Trevligt o mysigt! (:

Nu i helgen eller nej, igår vaknade jag typ vid halv 7, gick ner och fixa mig och sånt. För familjen, min moster & morbror och min systers pappa, farmor och farfar skulle äta frukost tillsammans på Ystads saltsjöbad hotell. :) Vi skulle fira min morbror, mamma och syster för de har fyllt år eller ska fylla år. :) Väldigt trevligt var det! :)
Senare åkte jag ner till Trelleborg, träffade Ellie och Hanna! :D Vi träffade Henke, Holme och Robin, haha skoj typ och galet! :P Vi gick lite på stan också, köpte inget, hittade inget som jag gillade.

Efter en dag på stan följde Ellie med mig hem sen och sov över, vi såg typ film igår och snackade på skype och snackade med varandra. haha :)

Men nu ska jag ner och duscha, ha en trevlig dag! :) tjo. ♥

Jag tror jag börjar bli sjuk, buuhu :(

RSS 2.0