sjuk..

I´m sick.. buuhu! :'(
Mådde dåligt igår också, men åkte aldrig hem från skolan för idag skulle jag med Hanna på audition i Malmö och hade jag åkt hem så hade jag inte fått följa med.. :/ Men borde åkt hem igår, för just nu ligger jag i min säng med 40,5 graders feber och huvudvärk, noooot good! :/
Aja, ska se tv nu, ha en bra kväll, ni friska! Haay ♥


min kära helg! ♥

Tjaa!
Nu har precis min kära vän Ellie åkt hem.
Hon kom hit innan idag vid 1-tiden. Vi har sett film, umgåtts med min familj, passat min systerson och skrattat, som vi alltid gör. :p
Har inte bloggat sen i fredags. Men det blev som sagt inte så mycket pluggande i fredags, låg mest och såg film.
Jag såg "Easy A" och började se "Kyss mig", men det var inte alls bra, tyckte jag, Så såg inte ens klart den. x)

I Lördags åkte jag och mina föräldrar över till Danmark för lite shopping. Vi åkte bl.a till en italiensk affär för min mamma är sånt italien-freak och till Fields. Älskar verkligen fields! ♥ Speciellt på andra våningen där alla klädesaffärer är, höhö. x)

Litet collage av de affärer som fanns där! ;)



Iallfall fick köpt lite saker också! (förresten böckerna köpte jag på bok-rean, höhö)


Ett av linnen jag köpte! Från Carlings..


Ett annat linne jag köpte, från H&M..


Ett annat sånt vårigt/somrigt linne som jag köpte, från H&M..


Och ett annat linne jag köpte, från H&M..


Mina öhm.. "Snygga" naglar.. ^^


Hittade också en väldigt snygg vårjacka på Vero Moda, men köpte den dock inte tyvärr.. :(

Imorgon är det skola och det ska bli ganska drygt tyvärr.. :(
Ska antagligen hem till Hanna imorgonkväll också och sova där. För mina kära vän Hanna ska på Audition på X-factor i Malmö. Ska bli väldigt spännande och önskar henne all lycka och hoppas att hon går vidare! =)

Nu ska jag ner o fixa kläder till imorgon, ha en fortsatt bra kväll, hay!
Kisses!



Filmmys denna fredagskväll! ♥

Tjena! ((:
Har precis "Easy A", väldigt bra film, tyckte jag. Det var en kompis tipsa om den film och hon sa att hon tyckte den var jätte bra och det hade hon rätt i! Ni borde se den, om ni inte redan sett den förstås! :)

Idag har jag gått i stan med Hanna & Ellie, vi hade trevligt, fast vi inte hade så mycket och göra, men vi hade kul ändå! Har bara haft sån huvudvärk idag, tyvärr.. :/

Nu ikväll har jag pluggat pytte lite, snackat med min älskling (vi har 1 månad idag! ♥) och sett film. Tänkte egentligen att jag skulle pluggat ganska mycket ikväll, men jag orkar verkligen inte. Får typ plugga på söndag och lite imorgonkväll kanske. :p

En sak till bara...
Man kan verkligen inte lita på någon..!
Jag kan inte lita på någon helt till 110%, för en vacker dag kommer den personen svika dig, jag lovar tyvärr.. :(
Jag hade en gång en väldigt bra kompis, nu, idag.. ogillar jag den personen ganska starkt tyvärr.. :(
Personen beter sig oförskämt och är riktigt elak mot mig och jag vet inte vad jag gjort.. Ganska sjukt!
Men aja, bara att leva vidare! Finns andra, bra kompisar! ♥

höhö, öhm.. liten text som behövde komma ut! ha en bra kväll folk, nu ska jag se en film till, haaay! ♥

Sån lång väg att gå.. Så mycket hinder.. Men jag sätter mig inte på vägen och väntar på skjuts, jag kämpar och fortsätter gå!




Utkast: Feb. 21, 2012

Tjjaaa! ♥
Kvällen/Natten spenderades ju igår hos Ellie. Vi hade först en liten chill kväll, typ Hanna & Ellie låg och sov medans jag satt och hade tråkigt vid datorn, haha. Sedan vid typ halv tolv så vaknade dem och lite senare väckte vi Hanna.
Ungefär vi 1-tiden slocknade jag och då börja Ellie & Hanna att se på film.. Jag vaknade senare vid halv 5 och de var fortfarande vakna och såg film.. skräckfilm.. :/ Jag hatar skräckfilmer!  Men ja, jag vaknade då vid kl.5 fick damp på dem för att de fortfarande var vakna för jag visste att de skulle vara supertrött imorgon, höhö.
Meeen.. vi kom faktiskt upp vid halv tio imorse, gjorde oss i ordning och fixade oss. Sedan åt vi frukost och ungefär vid halv ett- tiden tog vi bussen mot stan.



bajsbajsbajs.. hade skrivit ett helt inlägg, men hemsidan cp:ar sig.. och jag tänker INTE skriva om det!
Ha en bra kväll, adjö!

Mysig måndag! ♥

Hejj!
Dagen idag har spenderats med älskling! 
Vi såg på film och var ute och gick i det fina vårvädret, hade det jätte mysigt! 

Nu sitter man hemma hos Ellie, med Hanna.
Fast, 1,5 timme bakåt så har Hanna legat och sovit och Ellie lockat sitt hår, och jag suttit vid datorn, sååå sociala vi är! ;)
Fast nu för några minuter sen så väckte vi Hanna igen och nu ska vi se film, tror jag.
Natten spenderas här hos Ellie! Imorgon blir det bowling med dessa två tjejer och antagligen med älskling också! Ska bli kul! ♥ Ha en bra kväll folks!

Ciiiao! ;*

en liten bild på mig bara, höhö.. ♥ Ha en bra kväääll!

IT´s SO FLUFFY! xD

Förlåt bloggläsare för att jag inte bloggat..

har haft en tanke hela veckan att jag skulle ha bloggat, men det har aldrig blivit av.. :/
Det har hänt en hel del i veckan t.ex:..
- Det var Alla ♥-nsdag i tisdag, den spenderades med min gulliga pojkvän. Vi hade det jätte mysigt! Låg och såg film och åt god mat! ^^
- I onsdags var jag & min skola på en teater, om typ nätmobbing (sa lärarna att det skulle va), men jag tyckte mer det var typ om hur vi tonåringar är idag, typ lite om facebook, youtube, twitter.. Att man ska vara försiktig med vad man lägger ut. Men den var jätte bra och rolig! Teatergruppen som hade gjort teatern hette "Ung Utan Pung", man kan gå in på deras facebook sida och läsa mer där. ;)
- Och i torsdags i skolan så hade vi halvdag med vanliga lektioner och resten av dagen hade vi typ "temadag" där vi hade 3 olika stationer med typ värderingsfrågor eller vad det heter. Det var rätt tråkigt dock, men, men..
- I fredags hade jag och min kära skola studiedag, höhö. Då tog jag bussen in till Trelleborg, gick till ICA köpte frukost till mig och Ellie, gick hem till henne, åt frukost med henne. Sedan städa vi hennes rum, träffade Svenne och Melker, umgicks lite med dem. En trevlig dag, helt enkelt! Sedan när jag skulle åka hem så hängde Ellie med hem till mig och kvällen spenderades med Ellie, vi hade trevligt! (:
Och inatt sov hon här också, vi satt och snacka skype hela kvällen, haha och såg film! Mycket trevlig kväll & flummig! ;p

Idag vaknade vi vid 9-tiden, åt frukost med mina föräldrar, sedan såg vi film.. (: #"Dumma mej" för tredje gången. (asså filmen ;))
Den är rätt bra! & jag är helt kär i denna lilla flicka/tjejen. Så jäävla gullig! (a) "It´s so fluffy, I´m gonna diiiiie! xD"




höhöhö xD
Snart ska Ellie åka hemåt, sedan till Kalas. Själv ska jag & mamma snart åka och hämta lilla Melker, ska passa han. För min syster & Svenne ska på biiiiiiiiiio! HAVE FUN! ((:  Också så måste jag ju plugga lite! ((:
Have a good day folks! x) ciiiiiiiiiiiiao!




söndag.

Så mycket i mitt huvud som vill ut,
så mycket som vill sägas.
Allting vill komma ut samtidigt,
men det blir för jobbigt..
Därför låter jag allt stanna inom mig.

Så många drömmar,
alla drömmar vill till
verkligenheten samtidigt,
men det blir för jobbigt,
så därför lever jag i nuet och
struntar i framtiden.

Så mycket saker jag vill göra,
allting på en gång,
men det är för jobbigt,
därför gör jag inget av sakerna

- Därför lever jag i nuet som en vilsen
människa.

Men ändå,
så smyger vissa saker jag vill säga,
drömmar som jag har och saker jag vill
göra, ut i verkligheten bland allt folk.



Nyheter! Skönhet, "The world" & Trender!

Hej!
Just nu sitter jag här hemma i soffan och tittar på MTV. Jag har varit hemma nu i 2 dagar, förkyld och haft ont i halsen, it´s sucks!
Så mysigt! ♥ Det snöar ute, har längtat efter det så mycket! ;o Det har till och med börjat lägga sig på marken, wooho! ♥

Jag satt också och läste lite i "Vecko Revyn" och fick lite inspiration och kände för att blogga, mehehe.

Såå olika saker som kommer hända i februari är bl.a:

- Grammisgalan som leds av Ola Salo och bokar in den 14 Februari där musikpriser ska delas ut till Sveriges artister.

- && Det är också alla hjärtans dag som jag antagligen kommer fira med min söta pojkvän, vi får se! Hur ska ni fira alla hjärtans dag? Med familjen, pojkvännen eller vänner?

- Senare framåt i Februari är det ju också Oscarsgalan den 26 Februari och då blir kvällens värd komikern Eddie Murphy.

- Lust att gå på cirkus, fast lite mer modern cirkus? Då sätter "Cirkus cirkör" upp föreställningen "wear it like a crown" i bl.a Göteborg, den 2 Februari. Man kan beställa biljetter på ticnet.se.

- Eller har du mer lust att gå på teater? Då kan du gå och se "Dirty Dancing" och få uppleva live-version på "Chinateatern i Stockholm. Biljetter finns på ticnet.se där med.

- Om bara några dagar börjar Melodifestivalen också! Om du inte har lust att sitta bänkad framför tvn varje lördag utan du vill se det live, då ska du åka till Växjö, den 4 Februari, Göteborg, den 11 Februari, Leksand, den 18 Februari och Malmö, den 25 Februari. Biljetter finns på ticnet.se dem också.



Men över till annat.., Lite läskiga saker faktiskt..:

Jag sitter och läser i "Vecko Revyn" och läser att facebook och microsoft försöker ta över världen! När man väl tänker tanken, t.ex facebook vet nästan allt om alla. All information, förhållande, bilder och alla statusuppdateringar. Det är ju rätt läskigt ändå! Facebook är typ nya uppslagssystemet om man vill få reda på mer information om en person.
Läste också att om man raderar/avaktiverar sitt facebook-konto så sparas all information i en speciell databas. Det är ju helt läskigt och när man väl läser det, så ångrar jag så grymt mycket att jag tjata på pappa för typ 4 år sen att jag skulle få skaffa facebook.
Och t.ex Google, det sägs att medans du är inloggad på "Gmail" så loggas all din sökhistorik ihop med företaget. Likadant att googles gps-funktion finns i alla mobiltelefoner och kan nästan exakt se var du är någonstans.
Microsoft byggde också spelet "Kinect" till xbox 360. Det har skrivits av vissa bloggare att det finns en inbyggd kamera i kinect som gör att de kan filma även när kinect är avstängt och av vissa bloggare har det skrivits att i en kort paragraf i användaravtalet lovar spelaren att inte stämma microsoft för "olovlig övervakning".


Över till skönthets-snack!..

Läste också att "Isadora" ska börja sälja tunna små penslar till nagellack, så att man kan vara nagelkonstnär på hemmaplan, och dessutom följa den härliga trenden som jag älskar, tyvärr är jag inte så duktig på det, men vill devfinitivt blir bättre på det! & ska köpa flera stycken penslar när de kommer ut. Sökte vidare lite på det för att få fram mer information och det gick jag in på någon blogg och läste att dem skulle börja sälja v.6, villket är nästa vecka, ahhh HAPPY!

Läste också något annat coolt, det är "fashion" att ha sitt hår regnbågsfärgat med hjälp av färgat hårpuder eller hårmascara. Färgat hela håret eller ha det bara i några slingor. Hårmascaran kommer från Isadora och kostar ca. 129 kr.

 

Lite nyheter från världen!

Källa: Vecko Revyn & SOLO!

 

Ha en bra kväll folks! Ciao :*

 

 




RSS 2.0