Godnatt! ♥

Hejhej! 
Ligger och ser film nu, är väldigt trött! 
Har packat och lekt med Melker ikväll! (:
 
En sak som hände i förmiddags var att jag tappa min iphone i golvet, så fick flera sprickor i skärmen, men efter skolan åkte jag in till Malmö och fixade det! Yeey! 
Så den är lagad nu! :)) 

Stressad.

hejjhej! 
Känner mig lite stressad just nu, så det blir ett snabbt blogginlägg! 
 
Idag har vi arbetat på vårat temaarbete i skolan, min grupp blev nästan klara, awesome! (y) 
Imorgon är det fredag, vilket betyder att vi ska presentera det då, mehehe! Nervöst! xD
Jag blev rätt nöjd med vårt arbete och alla i min grupp har jobbat bra! (y'
 
I helgen ska jag flytta och det är jag ännu mer nervös över, har lite planer över hur jag ska kunna göra för att höja min månadsbudget också, höhö nice! (:
 
Nu är jag trött och ska gå och borsta tänderna nu! Nattinatti! 

Anledning till att jag inte bloggat!

Bloggen har varit ganska ouppdaterad denna vecka, men det är bara för att jag kommer hem sent.. Eftersom jag har rätt lång resan och sånt hem från skolan. :/ Men men, just nu sitter jag på lektion och gör typ inget, är klar med det jag ska göra. Vi har hållit på med temaarbete hela veckan, och imorgon ska det presenteras, pirrigt!
Vi hörs! ha en bra dag! = Pusshaj!
 
En gammal bild på mig & Hanna, höhö! 
 

Min helg! :*

Sov hos älskling inatt, mysigt! (:
 
Igårkväll var vi på palmfestivalen med Ellie, Hanna och lite annat folk. :) Det var skoj, Hanna & jag åkte värstingkarusellerna som fanns där, det var sjukt! x)  '
 
Haha, denna åkte vi bl.a!
Marcus och jag cyklade hem vid 8-tiden ungefär, hälsade på min syster och alla hennes kompisar på en fest, sedan stack älskling♥ och jag hemåt, tittade på film och åt godis, hehe! :) 
Nackdelen med kvällen var att vi fick cykla hem i ösregn, åska och blixtrar.. x(
 
Nu, nästan hela kvällen har jag spelat sims och nu är klockan snart åtta, vilket betyder att jag ska typ sluta skriva och gå och lägga mig, för att jag ska vara pigg imorgon! 
 
Imorgon får vi antagligen vår skoldator (maaac!) hiihi ♥ AWESOME! 
 
Ha en bra kväll & Sov gott! Pusshay 

Suuper trött! ^^

Hemkommen för en stund sen från Palmfestivalen i Trelleborg, var där med Hanna & Ellie. Tyckte det var dock ganska tråkigt.. känner typ att man börja bli för gammal eller något, höhö. Men det är ju en tradition, så att..
 
Men iallafall i skolan idag hade vi så kallat "JB-dagen". Där vi hade typ poängjakt, grillade nere på stranden och sandslottstävling. Hela skolan var med och vi var blandade både årskurs 1, 2 & 3. Jag tyckte dock inte det var jätte kul, höhö. x)
 
Nu är jag bara super trött och ska snart ta en dusch, krypa i säng och starta en film, myspys! (: 
 
Hiihi, imorgon ska jag hem till älskling och sover där till söndag. Vi ska typ bl.a nere till palmfestivalen och titta när Ellie uppträder och sedan mest gå och titta massa, sedan laga hemgjord pizza och se massa film! (: mysigt! ♥
 
Nu ska jag dra, haaay! ♥
 
En bild från ett zoo i Danmark, som jag var på! (:

Ont i huvudet..

Skit. Jag är trött och har ont i huvudet. 
Jag höll på skriva ett inlägg om skolan idag, men allt raderades. 
bajs. 
 
Jag ska snart sova, godnatt! 
Mitt huvudvärk kan dra till... x(
 
Min söta kompis Hanna tar bildplatsen idag! ♥

Maaaaaaaaac! ♥

Tjena bloggen! ♥
Rätt trött efter skolan idag med, men pga att jag går upp 05,20 varje morgon.. x( Men ska bara göra tills vi får lägenheten, som tur är! 
 
Idag när vi kom till skolan hade vi en lektion om studieteknik, sedan hade vi en lektion om datakunskap. Men den lektionen fick vi sluta tidigare, vilket betydde att vi fick längre lunch, tumme upp på det ! (y) 
Linn, Josefin och jag åkte in till stan och gick på en restaurang på torget som hette "Store Tor". Väldigt god mat där faktiskt, såå mycket bättre än skolmaten! Vi fick typ stekt potatis, glacerad kyckling och någon chilisås, mycket gott! (: 
Efter lunchen så hade vi en lektion där vi fick träffa SYV och elevrådet. Sedan hade vi en lektion där vi fick lära oss mer om skolans system (elits). Mycket bra att lära sig det! ^^ 
 
Hehe, efter skoldagens slut vid ca. 14,30 så tog jag tåget till Svedala, för att sedan ta bussen till Trelleborg. :) 
När jag kom till Trelleborg, gick jag och handlade lite saker som jag behövde. Efter det mötte jag upp mamma och vi gick runt lite på "Valen Gallerian" (haha ^^). Fick två par jeans, eftersom jag är behov av nya jeans, hehe! (: Great! (:
 
Sedan övertalade jag mamma om att pröva "Subway", hon tyckte det var helt okej, blöööh! 
Jag älskar subway! ♥ 
 
Vill ni veta något riktigt awesome som vi fick reda på idag? ^^
Vi ska få våra skoldatorer antagligen imorgon eller iövermorgon! Och vi ska få varsin maaaaac! ♥ 
hiihi :) Nice! ♥ 
 

Nu ska jag ta fram kläder till imorgon, sedan se film! Ha en bra kväll, ciao! :*
 
En bild jag tagit.

Saaaknar mitt hår! :(

Hej! Såna långa dagar jag har just nu och kommer ha i drygt två veckor, smått jobbigt är det! :/
Aja, bara att fortsätta längta tills vi får lägenheten! (: 
 
Men idag i skolan fick min klass bl.a ha mentorssamtal med sina mentorer, vi fick också fylla i sånt informationspapper, så att de kunde lära känna oss bättre t.ex 
 
Favorit..
Mat: Sushi
Musik: Väldigt blandat!
Färg: Grön
O.s.v 
 
Aja, ni fattar! ;) Sånt papper fick vi fylla i, sedan lekte vi en lek. Där de vill att vi skulle "snacka" mer med varandra, så det blev den där man ska fråga de flesta typ "Har en katt - Emelie", "Bor i ett hus - Louise" o.s.v.. 
Sedan var det lunch och då åt Josefin, Linn, William och jag hos "Pasta Mannen", där det finns olika pasta rätter, helt okej var det! :) Jag åt kyckling curry, med ris. (Pastan gick att byta ut mot ris) 
 
Efter lunchen hade vi lektion med någon som heter Joakim (Jocke) om någonting inom Idrott, någonting på "A" hette det, men kommer inte ihåg var det hette. x) Sen slutade vi vid 12,45, härligt! förrutom att vi inte hann med vår buss, så vi eller nej, William fick vänta på nästa buss för den gick bara till Skateholm och inte till trelleborg, såklart.. :( Jag har alltid samma otur! :( 
Så lilla jag fick ta tåget till Malmö Hyllie, för att sedan ta bussen till Trelleborg. Eftersom bussarna går oftare i Malmö än i Svedala, skulle egentligen hoppat av i Svedala, men orkade inte vänta i 45 minuter på nästa buss. 
 
När jag väl efter många om och men var i Trelleborg, så gick jag och vänta på Hanna och Candice som skulle komma från Svedala, eftersom dem tog tåget senare än mig. Sedan gick vi runt lite i stan, Hanna och jag handlat bl.a present till hennes lillebror Hugo som fyller år imorgon, Grattis! ♥
Jag köpte också en tröja på H&M, som jag sedan glömde på övre när vi satt och väntade på bussen till min syster, j*vla skit!  

Ska gå in dit imorgon och se om någon lämnat in den. :)
Imorgon ska vi jobba med studieteknik in la school! (: Blir säkert kul!
 
Nu ska jag faktiskt gå upp och bädda om min säng! hiihi (:
Fast VÄNTA... Jag måste ursäkta om bilderna från språkresan, har inte så mycket tid just nu att fixa dem, har några klara.. Men vill gärna ha alla klara in jag lägger upp dem.. Förlåt mig! ♥
 
Godnatt & Sov gott! ♥
 
Inte så fin bild, höhö.. Men så långt hår jag haft.?! :o 
 
Om man jämför med nu.. 
Saknar mitt håååår! ♥

Första Gymnasiedagen idag!

Har inte så mycket tid att blogga nu ikväll, ska snart sova!
Jag är helt trött, efter skolan. Första gymnasiedagen idag, kul men nervöst, höhö! (: & sååå varmt! :o helt sjukt! höhö
Jag har gått i jeans hela dagen x( inte kul!

Ha en bra kväll, godnatt! :*

Godnatt! ♥

Kräftskivan igår, det var trevligt & kul! Väldigt kul att träffa folk från klassen som inte träffat på hela sommaren, också kul att träffa massa nytt folk! :) 
Vi typ åt kräfter, snackade massa, lekte hemlighetsleken, haha, vissa badade och ssådär, kulkul! :) 
 
Sov hos Hanna inatt ju, vi såg på "Hunger Games" när vi kom hem från Michelle. Hanna och Ellie hade ju inte sett den, bara jag. Men dock somnade jag, haha. De somnade tydligen vid halv 4, haha. x) 
 R
Aja, efter vi hade ätit frukost och sånt idag vid typ 11-tiden, så drog vi in till stan. Var meningen att jag skulle hitta en väska som jag kunde ha i skolan, men hittade ingen och har inte bestämt mig om jag ska ha en axelväska typ som converse, adidas eller puma eller om jag ska ha en mer handväskliknande väska :) 
 
Och nu ska jag sova, hann inte skriva klart. Har haft för mycket och göra ikväll inför skolan imorgon, men bloggar imorgon, puss & hejdå! Godnatt 
 
sppppiiiindlar är så äckliga! :O 

Bloppis!

Höll på att skriva ett annat inlägg, men har en mycket viktigare fråga. Jag har mycket kläder som jag vill ha bort, hade ni varit intresserade av en bloppis, kanske? :) 
 
 

helg! - stressad just nu! ♥

Har precis duschat, just nu är Ellie innan och duschar och jag kunde inte fortsätta fixa mig tyvärr, för smarta jag glömde hårtork & plattång inne på toaletten.. x( 
 
Idag ska vi iallafall till Anderslövs marknad, ska bli rätt kul! :) Träffa massa folk som man inte träffat på hela lovet. :) 
Senare ikväll ska jag och Ellie på kräftskiva hos Michelle, det ska bli kul & gott med kräftor! Tar också med kameran så jag kanske kan fota lite! ^^
Sover hos Hanna ikväll, så kommer hem imorgon vid lunch och då gäller det att göra sig redo för skolan, för på måndag börjar det.. Sjukt asså! ;o 
 
Jag tycker sommarlovet har gått helt snabbt, fast kan bero på att jag inte varit hemma, men ändå! Har varit ett väldigt bra sommarlov! hiihi (: 
Är det någon mer än jag som är nervös för skolan? 
t.ex jag ska ju börja på en ny skola och flytta. ^^ Fast för de flesta tror jag det är bara en ny skola eller en ny stad..  neervööst! höhö
 
Men ska städa undan på mitt rum nu & packa kläder till Hanna! Ha en bra helg! hay ♥

Godnatt! ♥

Imorgon tror jag det blir en hemma dag om det inte kommer några spontan sak som jag kan göra! :D 
Som det blev idag, var egentligen inte meningen att jag skulle åkt till vellinge idag. Ja, förresten glömde jag att berätta! 
 
Vid 12 -tiden ringde Nea och fråga om jag vill komma till Vellinge och träffa henne, vilket jag gjorde! Vi åt lunch tillsammans och snackade massor, har inte träffat hennes på hela sommarlovet. :) Det var trevligt! ♥
 
Men alltså imorgon blir antagligen en hemmadag, ska typ fixa med bloggen, lägga ut mina språkresebilder på facebook & här! ♥ Och fixa massa till skolan!  :) 
 
Ska bli skönt att vara hemma! :) Kanske in en snabbis & fixa ID-kort och köpa present till Michelle! Ska nämligen på kräftskiva på lördag hos en kompis (Michelle). Ska bli kul! ^^
 
Nu ska jag sova! Godnatt ! :* 
 
Ni får något smakprov av bilderna! 
(Dessa bilder är dock bara från Paris) 

Denna blogg.

Allt känns så gammalt med min blogg, borde något förnyas? Header? Skrivandet? Något som jag borde ändra? Hjäääälpa mig! (:

5 dagar kvar! Makes me nervous :/

Hej, har inte direkt någon blogglust. Vet inte vad jag ska blogga om.. :/ 
Har lust att möblera om mitt rum och spela sims 3, och gå ut och åka inlines och se film.. Vad ska jag göra? 
 
Med mitt rum har jag lust att slänga jätte mycket och ha värsta loppisen och tjäna pengar! Mohahah x) 
Men det kommer aldrig funka, kommer aldrig sälja något.. :( Ingen kommer komma hit, wääääh! :( 
 
Spela sims 3 vill jag bara för jag har blivit helt insatt i det, men det är inte bra att spela för då rusar hela tiden förbi och klockan blir elva, på typ 10 minuter.., känns det som. :/ 
 
Se film jag pga att mamma och jag hyrde filmer innan på hemmakväll. ^^ 
 
Mitt rum är fult.. :( bläääääääääääääääääääääääääää
 
Sånt onödigt inlägg! 
 
Pappa sa till mig att jag fått ännu en FRIDA- tidning idag, WiiiiiiiiiiiiiiE! 
FRIDA makes me happy! 
 
Aja, ska dra och hitta på något, vet inte vad! haaaay :*
 
Ni får faktiskt en bild av mig idag! ;) 
En fin bild på min söta ellie! :* <3
 
 
 
En annan bild jag tog, på fina solnedgången! <3
 
En bild Ellie tog på mig! <3
 
ADJÖ! ♥

7 dagar kvar till skolan! o.O

Godkväll!
Bilderna från språkresan kommer in på bloggen antagligen typ imorgon kväll. Men ikväll har jag laddat över alla bilder från språkresan, börjat fundera massa saker över skolan, planera lite sådär, typ, letat skolväska och jeans. Behöver nya jeans ^^ 
 
 
Sedan hade jag ju också letat lite skolväska och jag hitta en snygg, enlig mig själv.
Ska jag köpa den?
 
 
Skriv vad ni tycker! Nu ska jag gå och duscha, sen bädda ner mig i sängen och kanske se en film! (:
Godnatt my friends! <3

- Helgen!

Hej bloggen! 
Helgen har varit great! Träffade älskling efter 3 veckors tid! Härlig känsla! ♥
Igår på dagen slappade vi mest, sedan framåt kvällen åkte hela familjen, älskling och jag till min moster och min mosters man ute på österlen och grillade och hade det trevligt med dem! (: As mysigt! ♥
Framåt tio-tiden åkte vi hemåt igen med en mätt mage och ett trött huvuvd, haha! 
Sedan när vi kom hem började jag och älskling se film, men dock orkade vi inte se hela så vi släckte och somna. 
Idag vaknade vi ungefär vid 9-tiden, åt frukost och sånt. Sen drog vi ut i trädgården och hjälpte mamma och pappa med kvistarbete, väldigt tråkigt, dock. höhö! Men det måste göras.. Fast med lite musik i öronen så blir det kanske lite smått roligare, hehe. :) 
Sen innan vid 4-tiden åt vi mat, sen gick älskling♥ och jag upp och såg film, jag somnade, dock (hehe), så tråkigt som jag är, haha.. Nej men... Jag var trött! x) 
 
Och nu ligger jag ut på gräsmattan med datorn framför mig, tyckte det kändes tråkigt att sitta inne på mitt rum, det blir så instängt. Så hellre ut i friska luften, håller också just nu på att fixa bilderna från språkresan. :) 
Så ni får antagligen ett inlägg senare idag med massa bilder från min språkresa. :) 
 
Det är helt sjukt att imorgon är det 1 vecka kvar tills vi (eller iallafall jag) börjar skolan.. Ahh.. sick! x)
Börjar bli smått nervös! xd
Det dryga med skolan är att Hanna och jag får lägenheten den 1 September, vilket betyder att vi måste pendla i 2 veckor. Visst, det kanske känns lite tryggt ändå, men samtidigt hade det varit skönt och få lägenheten till skolstarten. Men jaja, nu är det som det är! (:
 
Nu ska jag fixa med bilderna, vi hörs sen! Pusshay :*

En dag full av mys! ♥

Imorse vakna man av att Melker och mamma kom in på mitt rum och väckte Ellie & mig, mysigt! (:
Sedan kom vi ner och då hade mamma gjort pannkakor till frukost, mums! ♥
Efter frukosten börja vi fixa oss för en hel dag med mys! Vi skulle nämligen först åka till Abbekås och äta lunch på hamnkrogen, jätte gott & jätte mysigt! ♥
Sedan vidare till Ystad för lite shopping, hittade dock inget och var ganska trött så var inte riktigt på humör.. :/ (gick och la mig för sent, höhö :$). Sedan kom mamma och Anna på en idé att vi kunde åka till en skog där vi alltid brukar åka för att plocka kantareller, för vi skulle se om där fanns kantareller, där fanns dock bara jätte små typ.. :/ 
Aja, fick äta det till middagen nu ändå! Gott var det! ♥ 
 
Senare nu ikväll hämtade mamma & jag, älskling! ♥ Han ska vara här hela helgen, super mysigt ska det bli eftersom vi inte träffats på nästan en månad! ♥ Nu ska vi bädda och sedan se film, min älskade LOL, som jag längtat efter sååå mycket att se! :D 
 
Adjö folk! :*

Slappdag med Ellie & sims 3! ♥

hejjhej! 
Nästan hela dagen idag har jag och Ellinor suttit och nördat oss vid våra datorer, hehe. Typ spelat the sims 3, as kul, tycker jag! hehe :)
Nu märkte vi att klockan var nästa fem och att vi fick sätta fart lite, så nu är Ellie innan och duschar och jag har startat lite musik här nere i vardagsrummet och ska vika tvätt! (: Så blir mamma glad, haha. :) 
 
Senare ikväll ska vi typ ute och skejta eller något. :) Imorgon ska vi till Ystad med min syster, Melker och mamma, ska bli mysigt! Sedan imorgonkväll kommer älskling♥, ska bli mysigt! Har inte träffat han på typ 1 månad.. :( 
 
Bilderna från min språkresa med STS, ska jag fixa när jag har tid och publicera vissa här, det lovar jag! ♥
 

Nu ska jag fortsätta vika tvätt, vi hörs! ha det bäst! hay 

Home sweet home! ♥

Nu är jag hemma igen, efter 3 spännande veckor i Paris & på Jersey! (: 
Riktigt roligt har det varit att lära känna massa nya människor och få nya kompisar och komma till nya ställen.
 
Jag har kanske möjligtvis skrivit innan vad jag gjort och sånt på dagarna, men jag har bl.a gått i skolan (3 lektioner/ vardag), shoppat, fikat med massa kompisar, lärt mig surfa (liiite), åkt banana boat, prövat på att åka och köra Jetski, varit med på Coasteering, m.m. Dem sakerna som ni inte vet vad det är, pröva googla det då, vetja! (: 
 
Men jag tycker jag har haft en jätte spännande språkresa ändå! (: Känner också att jag har blivit mer självsäker på min engelska. Vilket är bra ju! (y'
 
Sommarlovet är snart slut, buuhu! Fast ändå spännande, börjar på ny skola och ska flytta! Massa nya saker som händer ju! Awesome! 
 
Nu ska jag sova, är skit trött! Eller ska försöka har en j*vla fluga som flyger runt här inne på mitt rum och surrar.. x(
Aja, Godnatt! ♥
Bilder från resan kommer senare! 

Hemresan påbörjas ikväll! (:

Ikväll startar hemresan från Jersey till Sverige, efter 3 härliga veckor utomlands med massa nya kompisar och sett nya platser. :)) 
Har typ exakt till maxvikt på mitt bagage xD 23.44 kg, eller något xD. 
Hoppas jag inte får betala övervikten! Hehe :$ imorgon är jag hemma ska bli sååå nice! Ha en bra dag, nu ska jag dra! Hay (:

RSS 2.0