Valborg!

Min bloggork är typ borta.. :/ ´sorry!
Idag är det måndag och det är valborg, hoppas alla har en bra valborg! :)
Själv ska jag typ bara sitta hemma, ner till Smyge lite senare ikväll bara, annars inget. Lite drygt dock, men finns en anledning till varför det är så här, och det är för att jag ska typ upp helt tidigt imorgon, ska till Österlen med familjen till min moster & morbror, För min moster fyller år, Så grattis till henne! :)
I fredags sover älskling över här, det var mysigt (som alltid)! ♥ Sen på lördagen åkte vi ju till Ystad, jag skulle leta efter avslutningsklänning till skolan, ..
det blev en vit klänning från MQ! :..




Det var jätte mysigt i Ystad, men blev dock lite stressigt när vi skulle åka hem! (: Vi åkte och lämna älskling för sen skulle han vidare med sin bror och någon mer på bio! (:
Senare på kvällen kom Hobbe (Hanna) till mig och sov här till idag, alltså 2 nätter! (: Vi har haft roligt, idag har vi passat min systerson Melker! Det var mysigt! (: Vi har varit i stan, ätit glass, solat, njutit av vädret! (: Härlig dag! ♥
Typ nästan lite sommar! Har till och med tagit fram mina ballerina skor! Awesome ;p
Ha en bra valborg, hay! (:

Bad things will always be good in the end! ♥

Tja!
Hela dagen idag har varit knas, palla snacka om min dag, hiihi! (a' Är på bra humör nu och förblir det!
Imorgon är det fredag och det är AWWESOOOME! :D Jag längtar till imorgon, de minuterna när man precis slutat är såååå härliga, någon som håller med? :D
Imorgon kommer älskling hit, han sover här och sen på lördag åker vi till Ystad och ska titta lite kläder & typ fika, mysigt! (:
Nu ska jag gå och städa, så här är lite fint till imorgon, höhö! Mitt rum är rätt stökigt just nu.. :/ Adios! ♥

´har dock nationellt prov imorgon i engelska, uppsats + ett prov om andra världskriget i so, lite drygt bara! Men man ska se det från den ljusa sidan, jag lär mig saker! ;) hah.. xD


En ny bra låt, här ja..


Hela veckan + helgen! ♥

Hejjhej! (:
Låt mig se... Det var längesen jag bloggade, förlåt! ♥

Hände det något speciellt förra veckan? Nej, skolan och sånt, vi hade nationella prov i Engelska, gick rätt så bra, tror jag. Men vill inte tänka på hur det gick. (:
I fredags åkte jag hem till Älskling, sov där över natten. Igår fyllde han 16 år, så var hemma hos han och firade han med han & hans familj och släkt! Det var trevligt! (: ♥
Åt god mat och fick träffa lite av hans släkt. :)
Idag har jag varit med familjen (förrutom Melker) i Malmö. Först gick vi och åt på Jensen´s Bøffhus, sedan blev det lite tittande i de affärer som var öppet, efter några minuter gick vi vidare till Konserthuset. Där skulle vi se "The Lord of Dance" (riverdance), Riktigt coolt asså! (: Verkligen värt pengarna! Helt härligt känsla! :)

Imorgon är det måndag igen.. och det betyder skola.. *suck*
Den här sista biten av 9:an är väääldigt dryg.. Liksom för mig själv kommer det hända så mycket nu med gymnasiet, typ som nästa ett helt nytt liv eller något,  så man vill liksom bara move on tyyp.., haha.

Ska titta lite på pluggandet nu, sen gå ner och göra ordning mig för att sova, Natti natti! ♥

The Lord of Dance!

Jag vet inte vad jag ska skriva för rubik.. :/

hejjhej! (:
Inte bloggat på några dagar, har inte haft så mycket lust. Sorry :/
Hur mår ni folk? :) Jag mår bra, var hos älskling igår, hade sovit där sen i fredags. :) Sen vid 5-tiden blev man hämtade och påvägen hem "hitta" vi en liten kompis på vägen, haha. :) Det var Hanna! :D Så hon följde med hem och sov här, nu är hon nere och gör sig i ordning, det ska jag också göra! höhö (: Ville bara uppdatera bloggen till er! ;)
Idag kommer min syster och hennes familj och hennes pappa hit och äter middag, trevligt! (: Det var typ 2 veckor sen jag träffa dem.
Aja, söndag idag, helgen har gått fort! :o Men aja, snart är det fredag igen! ;)
Nästan helg sover jag antagligen hos älskling igen och ska fira han, han fyller år på lördag! :D hiihi '
'Aja, ha en bra & trevlig söndag! Haaay! ♥
Ny biiild..! ♥

It´s your life, your choice!

Hejjhej! (:
Dagen idag har varit bra, förrutom att på vår sista lektion hade vi idrott, vi släppta normal tid från lektionen och sånt. Men sen när Hanna & jag kommer ut från omklädningsrummen ser vi att min buss kör iväg.. och vad händer, tror ni? Jo, vi (hanna & jag) missar den.. -.-
Hanna skulle egentligen med mig hem, så vi kunde träna till musikuppspelningen som vi ska göra i skolan, men det sket sig, Pga att vi isf hade kommit hem helt sent till mig.. Så fick stanna 1 extra timme på skolan och vänta tills mamma slutade och kunde hämta mig.. *suck* Först var vi 5 st som hade missat bussen, efter 30 minuter hade de blivit hämtade och jag fick sitta och vänta själv.., blöööh, drygt!
Också ska vi ha matte- prov imorgon, inget jag längtar till! Kan typ inte det alls.. blää.. jag är inte på humör! :/
Aja, ska städa lite nu, älskling ska hit imorgon! (: hiihi myys! ♥
Ha en bra kväll, hay! ♥
You can do exactly want you want, only you have the will! ♥


Biiiio med älskling på en regnig söndag! ♥

Tja!
Vaknade imorse vid halv tio, åt frukosten med mina ananser, sedan fixade jag mig, för vid 12-tiden skulle jag till älskling. ♥
Vid 12- tiden åkte jag hem till älskling♥, var där tills kl.3 och mös lite, sen åkte vi in till stan till bion och såg "The Hunger Games". Det var super mysigt! Har velat se den så länge, men hade ingen att gå med, så älskling ställde upp. (: Den var väldigt bra, tyckte jag, men dock lite hemsk.. :/
"The Hunger Games" / "Hungerspelen"
Betyg: ♥♥♥♥ (4/5 hjärtan, hiihi! (a))


Aja, efter bion åkte vi hem till älskling igen, åt mat och låg och snacka lite. Sedan vid halv 8-tiden åkte jag hemåt och nu sitter jag här. :)
Imorgon är det skola, blööööh! Får ångest över det.. :( Jag var sjuk hela veckan innan påsklovet, så har missat helt mycket.. har t.ex det praktiska nationella provet i NO (fysik), också har jag ett SO- prov i Andra Världskriget som jag ska göra.. -.- dryyyga saker! :(
Aja, Måste börja fixa saker nu, ta fram kläder till imorgon och sånt! (: Ha en bra kväll, Godnatt & allt det där! Hay! ♥



Tja!
Efter en lång stunds sims- spelande, så säger jag...

Time for the sims 3! (:

Nu ska jag och min data tillbringa tid tillsammans!
Godis, Läsk och The sims 3 & min data, hehe! En härlig söndag :p

Some music..

Dagens låt: ..


Justin Biebers ena nya låt: ..


Här är en cover på den låten, tyckte den var rätt chill, höhö: ..


Här är en annan ny låt med Justin Bieber: ..

Och för er som inte gillar Justin Bieber, här är en annan ny/bra låt!: ..


En annan helt bra & somrig låt med Jessie J: ..

Hade inte tyvärr mer musik, än så länge. Uppdaterad kanske lite senare med lite nya bilder! Haaay! ♥


Spendera natten hos...

Sovit hos Ellie. Det blev en sen men rolig kväll!
Nu håller vi på att lyssna på musik och gör oss i ordning, ska snart dra ut o skejta!
Glad påsk på er! Ciiao! ;*


Skejtskejtskejt! awesome! ♥

Tjaaa! 
Kom precis in, har varit ute och skejtat med Nea. Det var väldigt kul förrutom att det var rätt kallt och jag trilla, höhö. Men sånt som hände.. ^^ Skada mig inte så värst, så ingenting ni behöver oroa er för, haha ^^.
Imorse vaknade jag upp hemma hos Ellie. Hon fixa värsta hotellfrukost, haha. Super mysigt! Bakade scones och sånt. :) Super gott också!
Sedan fixade vi oss och stack ner till stan. Jag köpte present till pappa som fyller ju år idag, blev en super fin tröja och han blev jätte glad för den. hiihi x)
Efter vi handlat present stack vi och köpte glad på donkan och satte oss på en bänk och njöt i solen (och blåsten...-.-, haha).
Sedan stack vi hem till var och sig. Jag och ananaserna åt mat, pasta a la vongle (?), haha. Super gott iallafall!, som vanligt! ^^
Ja, sedan stack ut o skejta med Nea, och nu sitter jag här! :)
En rätt härlig dag ändå! (: Imorgon blir det shopping i Sveriges tredje största stad, nice! ^^ haha, Malmö då assåå.. x)
Aja, ha en bra kväll, bloggar imorgon och visar upp vad det blev shoppat! (: Haaay! ♥
Någon liten bild sen i vintras! ♥ Fin?

Två trevliga dagar med älskade pojkvän & älskade vänner!

hejjhej! :)
Bloggningen för min del igår låg på noll, eftersom jag stack till stan tidigt och sedan till älskling.
Hade jätte mysigt hos älskling! Såg på film och mös. :)
Sov dessutom hos älskling. Vaknade vid halv 10, åt frukost och såg tv. Tv tittandet förblev också resten av dagen, haha. Så lite slappdag, det är skönt det också. :)
Ungefär vid 5-tiden åkte jag hemåt, tömde min väska och packade nytt, åkte sedan hem till Ellie, lämnade min väska och hämta upp henne. Sen skjutsade mamma oss till folkets park. Där skulle vi gå och titta på Y.E.S (det är en musiktävling för lokalband här i Trelleborg). Det var mycket skojigt! Träffade bl.a Ulrika, Hanna, Cornelia, Simon och lite annat folk. :) Efter Y.E.S gick vi och åt, hela gänget. För min del blev det sushi, mums!
Just nu sitter jag hemma hos Ellie, har snott hennes data. Mest för att göra er glada och uppdatera min blogg, hiihi!
Nu ska vi snart sova, själv börjar jag bli ganska trött, höhö. Nattinatti! ;*
Bild i repris! ;)
Imorgon blir det lite skejtande och gå på stan lite, ska försöka hitta en present till Pappa som fyller år imorgon, Grattis till han! (:

Söndagen är slut, och jag är trött!

Nu har jag packat och städat. :)
Sitter just nu och snackar med Hanna på skype, ska snart gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon, sedan ta bussen till stan vid halv tio- tiden. Sedan gå runt i stan i någon timme, sedan ta bussen hem till älskling och spendera både måndag & tisdag där, mysigt! ♥
Det är min planer för måndag & tisdag, om allt blir som det är bestämt. höhö!
Godnatt & sov gott folk! Ciiao! ♥

Vilket var finast? Lockar eller plattat? :)


Visst var det här lovely? ♥


Söööndag! ♥

Hay! (:
Imorse stack jag och min ananaser till Svågertorp och handlade lite, kuul! (: höhö
Annars har jag bara städat lite idag, både på mitt rum och röjde upp lite i gäststugan. :)
Hehe, imorgon är det måndag och då ska jag äntligen får träffa min pojke, hiihi! (: mysigt! ♥
Här regnar det, myysigt! Fast jag har ont i huvuvdet.. :(
Ha det, haay! ♥

RSS 2.0