Filmtips! ♥

Hej!

I dagens blogginlägg hade jag tänkt berätta om en helt awesome film!
Och denna awesome film är: "Kronjuvelerna"! :)

Jag såg den precis, tyckte den var helt underbar!
De som har gjort filmen har verkligen fått med massa olika genre, vilket är jätte bra! T.ex Action, Romantik och Drama.
Filmen handlar om när den unga Fragancia (Alicia Vikander) anhålls för mordförsök på direktörens son Richard Persson (Bill Skarsgård). När hon blir förhörd av polisen rullas hela hennes fantastiska och spännande men märkliga livhistoria. Man får då följa henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Petterson-Jonsson (Björn Gustavsson) fram till den ödestigra natten där historian tar sin början.

Jag tycker att filmen verkligen var jätte spännande, man riktigt fastnade i filmen och ville inte sluta titta. De hade verkligen fått med allt.. Heterosexualitet, homosexualitet och olika kultur, vilket är bra! Alla blir nöjda! :) hehe, tror jag iaf (a)
Nej, Men jag rekommendera verkligen den filmen, så söt men ändå så sorglig!Mitt filmtips för idag, adjö! ♥

Uppdatering.

Hejhej!
Har inte så mycket att skriva nu för tiden. Men tänkte bara att jag kunde berätta lite vad som händer just nu i mitt liv, typ. ;)
Just nu, eller den här veckan så är jag och praoar på lokal tidningen i Trelleborg, Alltså Trelleborgs Allehanda. Rätt kul, Jag får lov att följa med på uppdrag och sånt och se hur de arbetar. :)

Har precis läst lite i en bok som vi läser på svenskan, Hungerspelen, heter den. Jag tycker den är skit kass, men aja.. Jag får väl hålla ut och läsa ändå... -.- suck..

Ska se film nu, tjoo! :)


Höstlovet, yes!

Hallå bloggen!
Höstlovet, yes!.. Vad har ni gjort, ni som har haft höstlov? Andra jobbar ju och sånt.
Jag har umgåtts med mina underbara vänner, varit i Halmstad (men det gick bajs...), Sovit över hos vänner, varit hemma, slappat, shoppat massa nya kläder, städat., Ja massa blandat. Men mitt lov har både varit bra och dåligt, måndagen var bajs. -.- Men det är över nu! Har hittat ny, hihi. Bäääääääh! :)

Veckan som kommer nu ska vi 9:or på min skola praoa och jag ska praoa på Lokal tidningen i Trelleborg, ska bli rätt kul.., Spännande! :)

Har inte så mycket mer att skriva, ni får nöja er med att jag bloggar bara ibland, för jag har typ inget att skriva.. :/

Aja, ha en bra dag, tjo.

Detta är den ena nya älsklingen!

image description


RSS 2.0