Mysig dag med mamma & syster! ♥

Tjena! :)
Imorse vaknade jag upp hemma hos min syster, Svenne och Melker. För igår tog jag bussen in till dem också gick vi och åt sushi, senare gick Anna och jag och såg "Poppers Pingviner". En komedi och ja, den var väldigt rolig och bra. En mysig familjefilm skulle jag tycka. :) När filmen var slut mötte Anna och jag, svenne och melker. Sen gick vi en liten runda, sedan gick vi hem och såg en annan film som dem hade hyrt. Någon thriller riktigt spännande och bra faktiskt. (y)
Vet tyvärr inte vad den heter :/

Idag har vi tjejer i familjen haft en familjedag! :)
Det började med att vi åkte ut mot Lyckåsen, heter det. Där gick vi in i en skog och letade kantareller, där var bara tyvärr små kantareller men där fanns lite här och var. :) Senare åkte vi till Tomelilla till Bo Ohlsson och handlade lite där, fick handlat lite,, hehe (y). När jag väl tänker efter handlade jag bara en film.
Ikväll ska vi faktiskt beställa pizza ifrån Smyge, dem har supergoda pizzor tycker jag! :D
Vet inte riktigt vilken pizza jag vill ha, men det blir väl någon god! :) hehe (A)
Och så ska jag packa för imorgon åker lilla jag till Göteborg! :D Så helgen består av Shopping, Shopping, Liseberg, bada och åka bil! Och ha kul! :) hehe, Ha en bra fredagskväll foolks! ♥
Nu ska jag fix i ordning mig för jag har typ duschat precis. Ha en bra helg också förresten, jag bloggar antagligen när jag kommer hem på söndag och då kanske det kommer lite bilder också! ♥ pusss!

WOW! SOOOOOOOOL! ♥

Förlåt att jag inte blogga på några dagar men i lördags när jag kom hem från Danmark så var jag jätte trött och Hanna sov över hos mig, sen igår tog jag bussen in till stan, mötte upp Ellie också gick vi och handla frukost och senare kom Hanna till Ellie och då åt vi frukost. Senare stack vi ner till stan och gick lite i affärer och så åt vi på "Wook House", Mums! ♥

Igår när jag blev hämtad av mamma hos Ellie så fick vi alla 3 en idé eller nej, vi har kommit på det innan men iaf.., Så vår idé handlade om att Hanna, Ellie och jag skulle sova tillsammans någonstans och det blev hos mig. :) Så därför jag inte bloggat t.ex igår också. :p Vi hade iallafall skit kul igår!  :D Vi dansa lite, snacka med annat folk, skrattade, snacka med varandra. Senare vid närmare halv 2, så somna Hanna och jag, lite senare somnade Ellie. :)

Hanna åkte hem vid kl. 1 idag och Ellie & jag har bara slappat idag, men nej! Nu ska jag & jag äta, sen ska vi ut i det fina vädret! :D Hejdååååååå! =) ♥

Danmark nästa! ♥

Hejhej! ♥
Nu är jag fixad och klarpackad! Så nu ska jag sitta här hemma och vänta i 2 timmar, drygt! :o

Jag hoppas inte jag glömt något, fast det gör man nästan alltid, tyvärr. :/

Men jag gick upp idag vid kl. 7 för min mamma åker till jobb då, så hon gick upp och sa hejdå och att jag skulle gå upp och sånt. :p
Nu sitter jag och lyssnar på musik och gör typ inget, ingen är vaken nästan :(, Iallafall inte många kompisar. :/
Men aja, ska sätta igång en film, tror jag. :p

Ha det så bra, Jag uppdaterar mer när jag kommer hem på lördag från min minisemester! Tjooo! ♥

Du är vacker!


En väldigt trevlig dag men syster & systers familj! ♥

Hejsan! :)
Jag tog ju bussen imorse till min syster, sedan mötte jag upp dem. Efter det gick vi lite på stan. :) Min syster gick på MQ och jag gick till H&M, Lindex, Inter sport bl.a för att jag var på jakt efter en bikini som jag gillade.  :)
Senare gick vi och köpte Subway mackor och satte oss i parken och åt, Riiktigt mysigt! ♥
När vi hade ätit klart gick vi till en lekplats och lekte lite med Melker där. Senare cyklade vi till Dalabadet! Jag och min syster badade, riktigt *ajs kallt! :o Men aja, vi hade lovat att vi skulle bada iaf! Men det blev ett snabbt dopp. :p
Efter vid badet gick vi och fika lite, senare började vi cykla hemåt mot de igen. :) Då satte de igång en film och jag tittade lite på tv. Lite senare blev jag hämtad av mamma och vi åkte hem. Från jag kom hem till nu har jag tittat på film, packat, lyssnat på musik och snackat lite med en kompis. :)

Jätte mysig dag med syster, Svenne & systerson! ♥ Tack för dagen!

Hoppas ni också haft en bra dag! Ska.. se tv nu, tror jag. Ha en bra kväll!
♥ Tjooo!

Baaaaaaaaaad! ♥

Godmorgon! ♥ Sovit gott?
Det har iallafall oavsett fast jag kom i sängen lite sent :/, men jag gick upp ändå och lika pigg! :)
Nu håller jag på att lyssna på musik och ska platta mitt hår. Senare vid halv 10- tiden tar jag bussen in till min syster och antingen åker vi och badar elr stan eller något! :) Det berors på vädret!
Vad ska ni göra idag? Ska ni göra något kul? :)
Sen ikväll får jag se om jag nannar kudden hemma hos Hanna eller hemma hos mig. :p

Baaajs.. Nu börjar det regna :( och jag ska stå och vänta på bussen sen, buuuhu :o

Men aja, ha en bra dag! Uppdaterar kanske senare ikväll, berors på var jag är! ;) Have a good day! ;)

Ciaoooooooooo! ♥

Knight and Day! ♥

Har precis sett klart "Knight and Day", riiktigt bra film, spännande, romantisk och rolig! Skit bra blandning på filmen! :)
Det är en actionfilm och jag gillar inte ens action så mycket men den här var riktigt bra! :D Rekommenderar den mycket! ♥

Ska snart gå och nanna kudden, bloggar mer imorgon. Kanske på morgon annars blir det på kvällen någon gång. Godnatt! ♥ Ciaóoooooooooooooo! ♥

Nya bilder från idag! ♥

tjoo! ♥
Just nu håller jag på att ladda över lite bilder som jag fota idag här hemma i trädgården bl.a lite katter, blommor och sommar! :D Ni hittar vissa av dem bilderna lite längre ner i inlägget!
Men iaf.. Måste tömma kameran med bilder för min kamera ska med nu på torsdag när jag och Hanna och hennes familj åker till Legoland och någon djurpark skulle vi också till i Danmark. :)
Och eftersom jag ska ha med min kamera i min packning så fick jag pausa med att packa saker. :)
Något som är jobbigt med när jag ska packa är att jag tycker det är skit roligt och packa för då vet man att man ska någonstans men jag packar alltid för mycket. Som t.ex när vi åkte till Italien, då använde jag 2/3 av min packning, hehe (a) Gillar att kunna välja bland massor av kläder (A)!

Men måste fortsätta med att packa nu! Jag bloggar kanske något, senare ikväll! Tjooooo! ♥

Här är lite bilder från när jag fota idag! :


rosor (a)


Åker och fin bild, elr? (:


Bääääääääär! (L)


En ros till! :D


En av våra kattungar! :)


Detta är en sten som jag hittade på havsbottnen i Italien förra året, det står " Du är vacker" på stenen.



En fin fjäril som landa på marken, och då fota jaaaaaaaaag! x) hahah, vi gör om det! :o "En fin fjäril som jag fota :)"


fleeeeeer rosor! :D Men nu tog bilderna slut!

Jag ska försöka att fota mycket när jag åker till Danmark med Hanna! Tjooooo! ♥

bääääääh! ♥

Igår var jag i stan med Ellie som jag skrev i förra blogginlägget. Jag köpte ett linne och strumpor, jag behövde nya strumpor och dem var faktiskt coola! x) hehe (a)
Det blev ingen sushi igår, men vi mötte istället upp min syster, hennes sambo och deras son och åt glass med dem. :)

Kvällen igår var helt ok! :) Vi var och titta på båten Sedov som kom från Ryssland som hade lagt till i Trelleborgs hamn. x)
Idag vaknade jag typ vid halv 10, sen låg jag kvar och tittade på mtv först, sen starta jag en film, fast såg itne klart den ;), får göra det ikväll! :)

Men idag skulle jag tvätta kläder och fixa med tvätten, men liksom det är ju så här att tvättmaskinen tar någon timme + torktummlaren tar också någon timme, så där är 2 timmar och vika tvätten tar typ 15 minuter kanske, så vad ska jag göra resten av de 105 minuterna som är kvar? :o Hjääälp mig folk! :o Hatar att inte ha något att göra! :o

Och jag skulle egentligen packa idag också, men de mesta kläderna ligger ju i tvätten :o, suck!
Jag tror jag ska gå ut och gå, fast först fixa mig! :o

Bloggar senare, tjo! ♥

Staaaaaaaaaan idag! ^^♥

God morgon! (typ;))
Kvällen igår var bra! (y)
Idag ska jag ta bussen till Ellie. :) Vi ska gå lite på stan och jag ska köpa några saker. :p Sen kanske vi äter någon lunch, sushi eller något kanske ;). Ikväll och imorgon ska jag packa! För på torsdag vid lunch åker jag till Legoland med Hanna och hennes familj, mysigt och trevligt! ♥

Hehe, uppdaterar senare när jag kommer hem ikväll! :) Så gå in här vid 7-tiden då tror jag att det är uppdaterat. :)
Cíao!

1-års kalas idag! :)

Just nu ska jag fixa mig, sen vi kl. 1 ska vill till de kalaset, skoj säkert! ;p

Ska fixa mig nu, haaay! Bloggar senare ikväll! ♥

NattiNatt! ♥

Hej!
Okej, det blev en film ikväll "Step up" med syster och hennes sambo. :)
Sen bara mest se tv, socialisera sig med kompisar genom mobilen lite. Men nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig. Ska på 1-års kalas imorgon hos några kompisar till familjen, det blir säkert kul! (y' Ingen i min ålder däremot :( Snyft.. Men aja, Godnatt på er! ♥ Sov gott!

Uppdaterar mer imorgon! ♥



Det ända jag vill just nu är att vara vänner, speciellt inte ovänner! :o
Snäääääääälla!

Niiiiiiiiice väder! ♥

Har precis spelat trädgårds yatzy med familjen! :) Pappa vann! Jag förlora :( buuhu :(
Nu sitter jag och snackar skype med Ellie. :)

Ska snart äta musslor med familjen, mums! :p

Ikväll blir det väl ta det lugnt och se någon film eller umgås med familjen! :) Trrrrevligt!


Uppdaterar kanske senare ikväll, we´ll see! Adios!


Lööööööööööördag! ♥

Men tja! ♥
Vaknade kl. halv 9 imorse, gick ner och duschade och fixade mig. Sen stack mamma och jag iväg och hämta min systers katt på ett katt & hund pensionat. :) Sen åkte vi in till Trelleborg, lämnade deras katt hemma hos dem, sen åkte Anna, Melker, Mamma och jag iväg medans Pappa & Svenne åkte iväg till malmö. :) Mamma, Anna, Melker och jag åkte bl.a till Swedala Outlet, det blev tyvärr inget nytt idag :(, fast fick kläder av Anna istället som hon köpt nu när hon varit borta! :D
Jag fick en magtröja typ, med långarmar som hennes kusin har haft på sena 80-talet typ, riktigt snygg! ♥ Sen fick jag ett as coolt linne med olika vespor på! :D (såna gamla mopeder) x)

Ikväll vet jag inte vad som händer, uppdaterar senare, tjoooooo! ♥

Good night! ♥

Kvällen blev väl ändå rätt lyckad! :)
Jag såg precis filmen "The perfect man" med Hilary Duff! Väldigt bra, men har sett den många gånger innan. :)

Nu tänkte jag gå ner och göra mig i ordning, sen hoppas jag i säng! Imorgon ska jag upp tidigt. Mamma och jag ska åka och hämta min syster´s och hennes sambo´s katt som är på sånt pensionat för dem har varit bortresta. :p Sen hänger dem med hem hit och sover här! Som jag har längtat efter dem, längtar tills imorgon! ♥

Men Godnatt folk! Sov gott! :) Uppdaterar imorgon! ♥

Fredag.. (y) ♥

Jag uppdatera aldrig igår för att.. jag vet inte x) hehe (a), förlåt!

Och har inte haft tid till att uppdatera idag heller! :p

Men kan uppdatera nu lite.

Ellie åkte hem för ca. 15 min sen. Jag har redan tråkigt... Jag tror jag börjar bli besatt av att umgås med folk.. :s
Typ.. jag smsar helt mycket, är inne på msn mycket och vill göra något heela tiden! Inte bara sitta stilla! och inte göra något... :o Det är så extremt tråkigt att ha tråkigt :o

Jag måste komma på något att göra! :o

Men iaf.. Imorse när vi skulle äta frukost så visste inte vi vad vi ville äta och det började närma sig Lunch lite, så vi tänkte att vi skulle göra en paaaaj! Så vi tog fram en bok som hette "500 Pajer". I den boken hittade vi hur man gjorde en pajdeg, så vi började göra den pajdegen, på en skala 1-10 så följde vi kanske receptet med en 3a, haha x) Sick!

Meeen... w/e. När pajen var klar så blev den väldigt god iaf! :D hehe (A) Helt överraskande :)


Ikväll, vad händer då? :o
Jag har ingen aning :o, helt tråkigt. Sitta här hemma och göra inget alls.. Buuuuuhuu! Fast kanske kan fixa med bloggheadern, den ska göras om för att den passar inte jätte bra till den nya bakrunden. :/ Eller spela sims 3 :p.
Förresten vad tycker ni om den nya bloggbakrunden? :)

Har ni något tips på vad man kan göra ikväll? Skulle uppskattas iaf! (a)

Ha en bra kväll! ♥ tjoooooooooooooooooooooooooo
Imorgon får jag träffa min syster, Meeeeeeeeeeeeelker och Svennnneeeee! :D ♥

Regnig dag :/

Sån otäck natt.. :(
Somnade typ vid kl. 12 typ inatt, sov till ca. 02,30 sen vaknade jag, tittar på min mobil hade fått sms.. svarade på smset, sen satte det igång, det blev fler och fler ord, elakare och elakare.. suck.. Nu är allt borta, har aldrig existerat. Wiiie! :D
Men iaf... sen kunde jag verkligen inte somna låg vaken till ca. 04.30... Hatar att inte kunna somna när man verkligen ska sova, arrrgh :o.
Fast jag somnade ändå vid 5-tiden typ, och sov ungefär till kvart i 10. :) Är inte så jätte trött, men hur har ni sovit inatt då? :) Bra eller dåligt?

Idag eller snart elr något, så kommer Ellie hit. Vi ska idag typ se på film, ta det lugnt eller något. Eftersom det är så tråkigt väder. :( Fast det kan vara skönt ibland också! :p

Vet ni vad? vet ni hur jag började min dag idag? x)
Jag började min dag med att möblera om mitt rum, haha. Lite knasit, kanske? :p
Haha, vad börja ni er dagen med? :)

Nej, nu ska jag gå ner och äta lite frukost eller någon frukt och göra en fruktmilkshake, mums! ♥

Ha en bra dag! Uppdaterar lite senare! ♥ Ciao!

- Du är som en dimma i mina ögon.

Jag, blåst? nej, min lilla vän det är du som är blåst. :)

Intressant sak från Tyra´s blogg! (y)

Jag var inne och läste på en klasskompis blogg och hitta en blogginlägg om att hon hade varit inne på Tyra´s blogg och läst runt lite och hittat något som var ca. 2 A4 sidor långt och först hade hon tänkt att hon palla inte läsa det, sen börja hon läsa det och hon tyckte det var väldigt intressant. Så jag blev väldigt nyfiken när jag läst det och tänkte att jag går in och kollar vad det va och jag börja läsa och ja, det var väldigt intressant! Så nu tycker jag att ni ska gå in och läsa det både barn & vuxna! : http://tyras.se/2011/07/10/debatt-min-turne-ifragasattes/comment-page-3/#comment-160422
Hoppas ni tyckte det var lika intressant som jag gjorde! :)

13 juli, 2011! ♥

Hej ! :)
Idag har jag som jag berättade tidigare så umgicks jag med Nea ju. :) Vi tittade på en film och det var ju Love & Other drugs, den var väldigt bra, tyckte jag! :)

Nea åkte hem vid typ 4-tiden, tror jag. :p Efter det så städa jag lite här hemma, för jag hade lovat min mamma det, hehe (a). Sen la jag mig och titta lite på tv och smsade med några kompisar. :) Chill! ;p

Och nu sitter jag här och håller på att instrallera The sims 3, Destination Världen! :D haha, skit längsen jag spela The sims 3, så ska spela det nu snart eller imorgon om klockan blir för mycket. :p Har bestämt att jag ska sluta gå och lägga mig så sent och istället ta vara på sommarlovet och försöka göra saker nästan varje dag iallafall!
Såååå.. vad ska jag göra imorgon, haha? :p Hmmm.. jag har faktiskt ingen aning :(, buuuhuuu, gillar inte det :o

Men ni får sova gott sen! :) Ska fortsätta instrallera sen tror jag att jag ska gå och lägga mig, faktiskt! För det verkar ju inte hända något roligt ikväll :(. hehe (a)

Men sov gott folk! Så uppdaterar jag imorgon! & Jag lovar att jag ska försöka uppdatera mer, promise! ♥
Ciao! ♥

Filmtips! ♥

Har precis sett Love & Other drugs med nea. Jag tyckte den var väldigt bra, mycket känslor! Rekommenderar den stort! ♥


Fiiiiiiiiiiiiiilmdag! ♥

Idag är det dåligt väder, buuuhuuu :( haha, Fast nej, det är rätt skönt ändå!

Men om några minuter kommer Nea hit, då ska jag hon bara ta det lugnt och se massa filmer. :) Lite så slapp-dag, hehe x). Niiiiiice! :)

Vad ska ni göra idag? Ska ni göra något kul? Eller ska ni göra likadant som mig och nea?

Tänkte ladda upp en bild från min mobil, men kom på sen att min mobil kamera är ju sönder, elr typ cp! x) hehe (a)

Men jag uppdaterar senare, Ha en bra dag! :) tjoooooooooooo :)

Älska videon + låten! ♥

Denna söta videon måste ni se!
Jag tror faktiskt det kan hända i verkligheten, för hundar är verklig människans bästa vän! Sånna söta valpar i slutet ;p
Och låten är aaaaaaaaaaaaaaaaaassssssss bra! :o :DDDDDDDDD ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Här kommer... SAVE THE WORLD! ♥


Bildbomb skickade från Italien ;)

Hej! ♥
Eftersom jag varit utomlands så har bloggen fått stå ouppdaterad, hehe sorry för det. :/ Men jag kom hem för några dagen sen  från Italien. Jag har varit med min föräldrar och en kompis vid Genova-bukten, tror jag, I Vallecrosia. :)
Vi har ätit jätte god glass, Italiensk mat, badat i medelhavet, gått på massa marknader och varit i Frankrike! :D Riiktigt härlig semester, brun har jag blivit också! :)

Jag har köpt bl.a: Rosa Converse, En jätte söt klänning, ett par jätte coola byxor som är lite Indien-inspererade, haha x)
Och mycket mer!

Här kommer min bildbomb från Italien! :D


En fin bild från Livigno! Det var rikitigt coolt ljud där, för att alla kossor hade vars en bjällra. Det lät rätt så mycket, men riktigt coolt ljud! :)


På bergstopparna i Livigno ligger där ännu snö. :p Vi körde upp i bergen (alltså i Alperna), Jag fick stå i en snödriva i junimånad! :D jaaaaa.. haha x)


En fin stad någonstans i Alperna, tror det va i Schweiz. Är inte säker, kanske Italien eller Österike! :)


Ännu en fin bild, tycker jag då ;p Från den fina staden ;) (samma stad som bilden ovanför)


Heheh, en bild! ;)


... (y) / (n) ?


VATTENFALL (:         (bilden är tagen påvägen mot Vallecrosia)


fin bild? (a)  (bilden är tagen i Vallecrosia)


Bild från vår balkong :p


Bilden säger väl allt? ;p


Bergen som är lite längre bort, Det är Frankrike. :)


Hanna och jag ritade lite på stranden och fotade och skrev fina texter! ;p


..


Fotade lite blommor också! :) Rooooosa roooooos! x)


En av kvällarna var där typ en musikfestival. Där dem sålde ballonger, popcorn och sockervadd bl.a. Sen var där lite affärer som var öppna också, med rea!



Ett av banden som spelade på musikfestivalen..


Ett annat band, lite suddig bild bara :/


En bättre bild på ett av banden ^^


En fin kväll! :)


En fin bild! :)


Här är lite mer ritande på stranden, fast en annan kväll ;)


Mer ritande ;)


...


...


... (y) ?


...


...


En sån där fin kväll, igen! :)


En söt liten katt som har fått mat av någon snäll människa, för i Italien är det vilda katter typ.  :)


En fin men kanske lite suddig bild, I en liten mysig by som hette Soldano. :)


En fin somrig bild, tycker jag! Vad tycker ni? :D


En fin men suddig bild, typ? :p hehe (a)


...


Någon som hade haft tråkigt och ritat på marken, men tyckte ändå det var sött :p


En fin liten utsiktsbild ;)


En fin kväll till.. ^^


Mina föräldrar brukar nästan varje år köpa vin från ett gammalt par här i Vallecrosia och iår visade dem deras vingård där vinet odlats, så här är en bild från det! (:


En fin liten blomma (a)


En bild ute på parkeringen på vårt hotell på hemvägen i Schweiz! :) Fiin! (Hanna som är med på bilden)


En annan fin bild från Schweiz !


En till blommbild x)


Och till sist en bild på alla kläder & skor jag köpt under resan!
♥♥♥

Det blev en väldigt stor bildbomb, men hoppas ni tyckte alla bilder var fina!
&  Tack för en trevlig, rolig och härlig semester Hanna & Mina föräldrar! ♥

Italien 2011, Minne för livet! ♥

RSS 2.0