Orientering :)

Tjotjo! :)
Det här blir ett snabbt blogginlägg! Ska snart åka till Konfirmationen :p

Ska bara berätta att i Söndagskväll åkte pappa och jag till Revingehed och fotade djur. Jag fick jätte fina bilder + såg 2 Ugglor! =)

Men idag har jag varit i skolan ju, men ingen vanligskoldag för vi har haft orientering hela dagen i någon skog. :p
Har varit rätt kul, fast blev inte så nöjd med tiden vi fick :/ Men vi hittade alla utom 1 station och vi kom iallafall i mål! :D Hahah, Nu snart ska jag ju åka till Konfirmationen och idag ska vi snacka om vår konfirmationsresa, för att nästa fredag åker jag och min konfirmation´s grupp till Tjeckien (Prag). Wiiiiiiiho! :D skit kul, ska det bli! :d

Men nu måste jag åka iväg! :)
Bloggar senare ikväll, när jag kommer hem! hejhej :)

Pååååååååååååååsk eller något! :)

tjotjo! :)
Igår var det ju låååååångfredag och det varit så kul, var typ bara hemma, hjälpte mamma och pappa i trädgården. ;p Men senare mot kvällen.. då fick jag ett sms! :D
Underbara ellie som frågade om det fick och umgås! Och efter lite diskussioner med mina föräldrar och lite väntan, så blev det så att Ellie kom hit, tack vare andy! :) Och hon sov här inatt! =)

Igår kväll så gjorde vi inte jätte mycket, vi var ute och gick lite runt byn, såg på talang 2011 och vi nörda oss på skype! (y' :D rolig kväll! :)

Imorse vaknade vi vid kl. 9 ungefär. Min pappa kom upp på mitt rum och sa att det var frukost, vi gick ner och åt såklart, sen gick vi upp igen efter frukosten och såg lite tv.

Senare gick vi ute och hjälpte pappa med trädäcket. Och för ungefär 40 minuter sen så blev vi klara med trädäcket! :) och nu har ellie och jag fixat oss och sånt! :p

Senare ikväll kommer min moster & mobror hit och ska äta middag här! skoj! :d

Ha en bra kväll folk, hejdå! ♥
GLAD PÅSK FÖRRESTEN!


Jag vet inte vilken dag det är mer? :/ Lördag? Fredag? Måndag?

tjaaaa! ♥
Jag har inte haft så mycket lust att blogga eftersom det har varit så fint väder ute, så jag har varit mycket ute och har inte haft så mycket och skriva om. :/
Men.. men idag blev jag väckt av mamma typ vid kl. 9, så jag gick ner och åt frukost med familjen sen gick jag upp och la mig igen, tittade lite på tv fast där var inget bra, så jag satt mig här och började blogga lite. Jag ska snart gå ner och duscha och fixa mig, sen ute i solen! Love it!

Jag har ju inte bloggat så mycket men kan berätta vad jag har gjort ändå. :p
I onsdags: så vaknade jag vid halv elva typ, och efter jag fixat mig och sånt cyklade Nea & jag till smyge, tog vars en glass och cyklade runt i solen, mysigt! :)
Sen vid kl. 4 åkte vi mot Trelleborg och skulle på ett möte och senare på kvällen så skulle jag åka och titta på teater som mina kompis Ullis & Hanna var med i. Dem var jätte duktiga, verkligen jätte duktiga! :)

Och igår var mamma ledig och pappa slutade kl. 1 så då passade vi på att ha storstädning i huset. Jag möblera om mitt rum och jag blev väldigt nöjd faktiskt förrutom att man måste flytta mitt skrivbord bara för att göra min säng till en dubbelsäng, haha, lite failat men det funkar väl. x) Senare på kvällen tog jag bara det lugnt. :)

Nej, nu ska jag ner och duscha, ha en super bra dag! Chaaaaa! x) ♥

Du har fått mig att sluta tro, är det de du vill? :)


Nytt linne igår! ♥

+++  Jag fick ett nytt linne igår av mamma i påskpresent! ♥ Älskar mamma!

Det var det här fina linnet!


3 svar till samma person! :)

1:a svaret till Andreas: haha, ja någon gång hade vi fått gå hem till Ellie för jag var riktigt trött då :o

2:de svaret till Andreas, haha: Jag hade först skrivit "Du är miin! ♥"
Och då hade Ellie kommenterat det att jag inte kunde skriva så, och då ändra jag det till den texten istället. :)

3:de svaret: Nej, det är inte jag på bilden, hehe. :)

Fortsättning på förra blogginlägget! ♥ (fast jag hade matpaus därför blev det såhär..) ♥

Såå tillbaka! :)
(Ni måste läsa förra inlägget för att fatta det här inlägget.) Men efter att solat i typ 30 minuter kom mamma och hämta mig och som sagt så hängde Ellie med mig hem. På kvällen såg vi typ på början av "Black Swan", den verkade bra, men lite komplicerad. :/ Och sen nörda vi oss på Skype med lite olika kompisar, rätt kul faktiskt! :)

Imorse vaknade vi vid halv tio- tiden. Åt lite frukost och sånt, sen fixade vi oss. Efter det hade vi typ inget att göra så vi bestämde att vi skulle skriva olika lappar med förslag och då blev det Ellie´s förslag att spela "Lips" på xbox 360 (man sjunger på spelet), så jaa.. vi sjöng, rappa och skrek. haha x) Sjukt skoj! ♥ Fast jag har kommit på att rappa är inte min grej, haha x).
Efter vi sjungt i typ 1 timme kanske så åkte Ellie hem och jag blev sittande här och blogga och lyssnande på musik, haha. :p

Imorgon ska man umgås med Nea på dagen, skulle på något möte, vet inte riktigt vad för något. Sen på kvällen ska Ellie, min mamma och jag gå på Hannas och Ullis och lite andra kompisar´s teateruppvisning. :D Det ska bli riktigt kul faktiskt, tror att dem är väldigt duktig! (y':d ♥

Men vi hörs imorgon! Ha en super bra kväll! ♥
Själv ska jag se film och plugga, tror jag. eller njaae.. vi skippar plugga! Men se film ! =)
Hahah, har ni något tips på någon bra film? :p
Cíiao!

Gårdagen! :)

tjaaaaaaaaa! ♥
Just nu sitter jag och lyssnar på "Rihanna - California king bed" och har fixat lite bilder här till bloggen för jag fotade dem kläderna som jag köpt igår och shortdressen som jag köpte i lördags. (bilder längre ner i inlägget)

Okej.., Gårdagen blev inte som jag har tänkt men vi fick iallafall shoppat lite, jag köpt 2 linnen och en tröja, fast jag hade lovat mig själv att inte köpa något, haha men det är faktiskt rätt svårt, hehe. :p
Okej, gårdagen börja ju med att jag gick upp kl.7 för att Candice skulle kommit hem till mig då, men det blev ändrat. Så tog bussen till Trellestad och på bussen satt då Candice, så vi möttes på bussen typ. ;)
Efter det gick vi och fika lite för båda två var lite smått hungriga, efter fikan gick vi i alla affärer, jag fick köpt hem lite kläder ju + fick lagat mina solglasögon av en snäll kille inne på "forsbergs optik" :D, "hehe, taaaack! :D"
Sen vår lilla lunch igår blev god Subway, mums! ♥

Men när klockan var ungefär två, då gav vi upp. Då var båda jätte trötta och hade ont i benen så Candice åkte till Johanna och skulle bli hämtad där senare och jag mötte upp Ellie men såklart så fick jag fortsätta gå fast vi orkade inte gå i stan så länge heller så efter typ 1 timme gick vi hem till Ellie och satt oss och sola! (y' ♥ Det var lite kallt, men just för vinden annars var det riktigt skönt! ♥♥ jag älskar vädret riktigt mycket! ♥♥

Bloggar mer sen, ska äta nu! ♥
Här är tröjan jag köpte igår! :)

Och det här är Linnet som jag också köpte igår! :)

Och jag köpte det här linnet också! :)

Och sen har jag min shortsdress som jag lovade att jag skulle visa! :)

 


Mååååndag + shopping! ♥

Tjjena bloggen! ♥
Igår skrev jag ju att Candice skulle komma hit med buss vid 7-tiden, men såklart blir det inte så och hon kommer med bussen senare vid typ halv tio :p, så jag kunde ha sovit lite längre, men skit samma! Jag är redan uppe ju x).

Men idag ska Candice & jag gå lite på stan, titta på kläder, kanske fika och lite sånt. :P Jag ska köpa påskägg iaf. x)

Nu ska jag ner och fixa mig, Ni får ha en superbra dag! :) Uppdaterar senare! ♥

Tjooooooooooootjoo! ♥


Lördaaaag & Söndaaaag! ♥ (knas.)

tjjena! :)
Igår var jag in stan först med Hanna, sen lämna hon mig för hon skulle till teater. Sen mötte jag upp Ellie och då gick vi på stan lite och vi åt sushi, mums!
Jag köpte iallafall en shortdress, ett par haremsbyxor, puder och en mikrofon till Skype. ;)
(Visar bild på byxorna lite längre ner och shortsdressen får jag visa senare, hittade ingen bild och får fota en bild senare.)

Vad har ni gjort idag? '
Själv blev jag hämtad hos Ellie vid 11-tiden. :)

Efter det åkte vi hem och lite senare kom min syster, Svenne, Gunnar och söta systersonen hit! ♥
Vi fikade och snackade lite. Sen ringde jag Nea och då efter typ 15 minuter, så blev det bestämt att vi skulle cykla till Smyge.
Så vi tillbringar ungefär 2 timmar där, åt vars en glass och cyklade runt, rätt mysigt! :) Sommarkänsla!
Fast hemvägen var f** cp-jobbig! :o Asså riktigt jobbig! Vi hade suuuper mycket motvind och jag kom typ 20 minuter senare hem, än vad jag skulle, hehe x)

Men jajja, efter jag kommit hem åt vi, sen var jag typ död, nej men super trött så då la jag mig och titta på "Förortsungar". Den är rätt bra, tycker jag! (y'

'Och imorgon ska jag upp tidigt, typ vid sju.. xd Bara för att min kompis Candice ska komma hit då, sen vid halv 10 drar vi in till Trelleborg och typ ska runt lite på stan och sånt. :p
Hoppas Candice & jag får en trevlig dag imorgon, och hoppas ni får en trevlig dag!

Nu ska jag nörda mig på skype med några kompisar! Ha en bra kväll, tjotjo! ♥

Jag gillade byxorna, för det är lite annorlunda stil på dem! =)

tjooo

Tjjeeeena! (:
Jag tillbringar natten hos Ellie inatt, så jag tror jag kommer blogga senast imorgon kväll.
Idag har jag umgåtts med ellie och varit i stan, skriver mer imorgon. Cíiao.

FREDAG & LOV & MAT! ♥ (Y'

Svar till Markus: Jag tror säkert många vill träffa dig, du är ju snäll? :)

Tjotjo! ♥
Nu sitter jag här med Hanna brevid mig. :) Vi ska snart äta, mamma har gjort köttfärsfyllda paprikor, mums! (y'♥

Ikväll tror jag vi kommer se film och kanske socialsera oss på skype & knarka godis, heheh x).

Har inget mer och skriva nu, Ha en bra kväll & nu ska jag och Hanna gå och duka, Cííííáo! ♥

&&&& nu gnäller Hanna över att hon nt ska duka... dröm! :D

muhahha xd

Du är underbar! ♥

FREEEEDAG & LOOOOV! ♥

Okej, tjena! ♥
Idag är det FREDAG och det är LOOV! ♥♥ Loove it really much! ♥

Ikväll eller nej, vid kl. 5 så kommer Hanna hit här och jag spenderar kvällen med henne, skoj! (y' Vi har bestämt att vi bl.a ska baka! haha :p

Imorgon blir det att gå upp tidigt för då ska hela familjen vara hos Mia, vår frisör. Och ja, Hanna ska följa med dit fast hon lämna oss där och går till hennes teater. :) Sen efter jag klippt mig ska jag gå ner till stan och möta upp ellie + köpa lite saker jag behöver t.ex puder, mikrofon till min data (hehe, min gamla gick i sönder x)) och ska lämna tillbaka en ring som var i sönder när jag köpte den, fast det märkte nt jag. :(


Men iaf, dagen har varit bra. Riktigt chill dag! :d
Vi har haft idrott, svenska, Engelska, So och idrott! Chilli! ;) haha (istället för chill xd)


Ha en bra dag, nu ska jag ut och hoppas studsmatta elr sola på studsmattan ;)♥
Cííííííííáo! ♥


Godmorgon! ♥

tjotjo! ♥
Har satt mig nu snabbt vid datorn men det blev så här idag att jag duscha typ i 5 minuter istället för en 30 minuter, hehe :p så nu har jag tid att sitta lite vid datorn också! (y' ♥
Ska snart gå och platta mitt hår och sminka mig och välja kläder! :)

Idag är det fredag, inget speciellt händer i skolan, jag och några andra kompisar skulle ha redovisat på svenskan men vi får ta det någon annan dag för vi känner oss inte redo idag. :p
Ikväll kommer Hanna hit och nannar här över natten, skoojj! :d

Imorgon ska jag klippa mig i trellestad med mamma & Hanna, fast Hanna kommer lämna oss där för hon ska vidare till sin teater kl. 11. :p
Sen vet jag inte mer vad jag ska göra, kanske umgås med ellie! :d ♥

Här kommer en söt text, sen ska jag gå och fixa mig igen! Puss!

Girl; I love you.
Boy; I love you too baby.
Girl; Prove it. Scream it to the world.
Boy; *whispers in her ear* I love you.
Girl; Why'd you say it to me?
Boy; Because, you're my world.


Nyyya bilder och lite annat smått & gott! ♥

Cíao! :)
Nu är jag hemma igen! Det gick rätt bra på musikskolan. :)
Och solen kom fram när vi åkte ner till trellestad, toppen! ♥

Hmm.. ikväll, vad ska jag göra?
Jag vet inte riktigt vad jag vill göra, eftersom solen är framme där ute så kanske jag ska ute och hoppa studsmatta eller ska jag fixa med mitt engelska speech och sitta lite vid datorn? :p
Jag har också lust att kanske gå ut och gå? Hmm.. svårt och välja! Men först ska jag iallafall blogga! (y'

Vill ni veta en hemsk sak som pappa visa mig precis? :o
Spotify ska börja betala :o, alla gratiskonton ska sluta och man ska bara kunna lyssna tio timmar per månad, jag säger bara: NEEEEEEEEEJ! :o snacka om hemskt! kommer inte klara mig :o

Men aja, jag får försöka leva vidare ändå ;), hahah x)

Vad har ni gjort idag? Jobbat? Varit hemma? Skolan?
Själv har jag varit i skolan och som jag skrev innan en allmän tråkig skoldag, hehe
Jag har haft 2 prov idag -.-, spanska & matte. Spanska gick bättre än jag trodde för när jag väl fick provet framför mig så kom jag på att jag glömt och träna på vad verbern betydde, dem som vi hade till provet och det var ju inte så bra precis.. hehe x) Men det gick väl bra ändå (y) och matte provet var rättså lätt, tyyp och det kändes som det gick rätt bra ändå! (y) :) Great! :)

Snart påsklov! :d Suuuper great! ♥♥
Vad ska ni göra då?
Själv ska jag på måndagen åka in till trellestad med Candice och titta runt i lite affärer! (y' Great!
Sen på onsdagen ska jag kanske dra till smyge med nea och gå runt lite där, haha x). Ha en mysig dag där! :p
Och sen på onsdagkväll ska jag gå på min kompisar´s teater som dem ska spela upp med sin teatergrupp, spännande att se! :)
Och i helgen vet jag mest att jag ska umgås med ellie och kanske träffa emil, robin och några andra, skoj! :d

Och resten av dagarna är jag ledig alltså: Tisdag, Torsdag, Fredag och antingen Lördag eller Söndag, vet inte vilken dag jag ska umgås med Ellie. Jag tror att Ellie och jag kommer sova över hos varandra säkert. :p

Men nu ska jag inte störa er mer! Ha en bra kväll folks!

Här kommer två fina vårbilder som jag fotat!



Sen bara för att jag hade lite kul med mina kamera igår, så får ni denna bilden också som blev på mig. x)


bråttom.

tjjena bloggen! ♥

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ska snart åka iväg till Trellestad, till musikskolan. Jag kommer vara hemma igen vid 18,40 typ. :)
Ikväll ska jag plugga lite, fixa med mitt engelska speech som vi har i skolan. Vi ska skriva om en film eller skådespelare/skådespelerska.

Idag har inte hänt så mycket i skolan, en normal dag typ.

Har bråttom nu! Bloggar mer när jag kommer hem! ♥

svar. :)

Svar till ellie: Blablabla.., ändrade det precis faktiskt. x)

Svar till Markus: Tack så mycket! :)
Men du kan ju alltid försöka träffa några av dem 90 % som du känner på skolan, eller? :)

Natti Natti! ♥

Hej. :)
Imorgon ska jag till skolan, ska bli kul och träffa alla vänner igen eftersom jag har inte varit i skolan sen i torsdags. Som jag skrev innan så ska jag ha utvecklingsamtal imorgon, hoppas det går bra! :)
Annars händer det inte så mycket imorgon, plugga lite och sånt när jag kommer hem imorgon. Jag ska ha spanskprov på torsdag, rätt drygt. Men hoppas att det går bra! (y'

Nu ikväll fick jag pluggat lite spanska och läst lite i Ida /Slash/ Sandor, jag har snart läst ut det, ska försöka läsa ut den nu när jag går och lägger mig, har typ 10 sidor kvar. :p

Japp, har inte så mycket mer att skriva. Så vi säger Godnatt och jag uppdaterar mer imorgon när jag kommer hem från skolan vilket blir vid fyra/fem- tiden. :)

Tjotjo! ♥
En önskan får man väl ha?, ellie..



måååndag! / fast sjuk typ :(

Hejsan allt folk som är hemma idag! :)
Jag är hemma idag, men för att jag mår inte så bra, eller jo men ändå inte. :/ Det är mysko!
Men ska till skolan imorgon, tror jag.., Jo, det ska jag, har ju utvecklingssamtal imorgon, wooho! -.- haha, nej men det är väl okej, har ju inget speciellt jag behöver oroa mig för.

Jag har kommit på att jag längtar sååå himla mycket till skolavslutningen och sommaren! ♥, men ändå inte. :(

För att min kompis Linnea som nu går i nian, och slutar till sommaren vilket gör att jag och hon inte kommer träffas lika mycket, och om jag ska vara ärlig tror jag inte alls vi kommer träffas, vilket är jäätte synd! :(
och det är en av de sakerna som gör att jag inte längtar till skolavslutningen!

Men sen längtar jag super mycket till skolavslutningen och sommaren! ♥
För samma dag vi slutar skolan och jag, mamma, pappa och Hanna till ITALY! ♥
Ska bli såå jävla nice, hehe (sorry mitt språk x)). Nej, men det kommer bli jätte kul! :d
Längtar riktigt mycket, all värme, glass, havet, alla människor där, all god mat! ♥ MUMS! ♥♥ heheh

(Jag har liksom inget annat och göra så varför inte sitta och tänka såhär och skriva ner allt! :p )

Det kallas läääääääääängtan till sommaren! ♥♥







Men på tal om något annat.. Bloggen har blivit ändrad lite! :)
Jag har bl.a gjort ny design eller ja... inte så mycket att göra med designen. Men jag har däremot gjort ny header. Tyckte den blev rätt bra, Vad tycker ni?
Jag har också bestämt att jag ska köra ny stil på alla bilder jag lägger ut, låter det bra? :)

Vad tyckte ni om hela bloggen? Blev den bättre? :)

suunday, great sunday! ♥

Sv till markus: Aha, du borde se den. Den var faktiskt väldigt bra!

Hhhej! :)
Vakna idag vid typ kl. halv 8 och Ellie och jag gick och la oss kl. 2, så vi var rätt trötta! x) hehe
Men det var mamma och Melker som väckte oss, sött! ♥

Rätt kul inatt när ellie och jag var upp till kl. 2, för vi låg på en madrass på golvet och sen nördade oss på skype! x) heheh, niiiiiiiiiiiiice. :p
Meheheh..., vi snackade med skojiga folk! Men lite knas va det. :p

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.., vi ska väl typ ta det lugnt och typ vara ute! =)
skojskoj! ♥
Men ha en bra dag, tjotjo! ♥

Fiiiiiiiiiiiiiint väder! ♥
Coool bild, tycker jag!


SOOOOOOOOL! ♥

'Sv till Markus: Aa, det är bra & yes I rymden finns inga känslo är awesome! :) Har du sett "tusen gånger starkare"?

Tjotjo! ♥
Idag mår jag bra, fast typ lite fortfarande ont i magen, vet inte riktigt vad det är, men inte illamående, som tur är! (y'
Om jag inte mår dåligt sen också så ska jag umgås med Ellie idag, wiiiiiie! ♥

Vad ska ni göra idag? =)

Det var jätte skönt och vakna idag. Jag vakna av att mamma kom in på mitt rum och väckte mig men samtidigt så lyste solen in på mitt rum och utanför hörde man fåglarna kvittra, toppen! Vååår är här! ♥♥

Ett tips till er alla, Ni borde se "Tusen Gånger Starkare", för jag som går på högstadiet och är lite en av dem som är lite blygare än alla andra känner igen mig rätt mycket i filmen. Det handlar om en tjej som går i 9:an och heter Signe. Sen börjar det en ny tjej och ändrar hela skolan, verkligen jätte bra! Rekommenderar att ni ska se den! :d

Men ni får ha en superbra dag, hejhej! ♥♥

Sommar/Vår väder!


I ♥ PIGGELIN!

Sv till markus: Tack! Mår bättre idag som tur är, du hade rätt att det kanske skulle försvinna över natten. :)

hej foolk! :) Kanske inte så många som är hemma nu, men jag är hemma iaf.
Men iallafall vakna typ vid kl. 10, gick ner och drack lite juice, sen starta jag en film, det blev "I rymden finns inga känslor".
Jag mår iaf bättre idag, har kanske lite feber men inte ont i huvudet, mår illa eller fryser. Tumme upp på det! (y'

Idag är det fredag och ikväll ska mamma, pappa och jag grilla för första gången detta året, Love it!! ♥
Mums! Jag tror vi skulle grilla kött och sen potatis till och något mer, tror jag. :p

Men en sak ni ska veta är att " I ♥ PIGGELIN!" , haha för att piggelin är bra när man har ont i halsen, när det är varmt ute och när man mår allmänt dåligt. x) mehehe, toppen! ♥

Men ha en bra dag nu, tjotjo! ♥ Ska fortsätta se film nu.

Den här bilden va fin, tyckte jag. Hade varit rätt spännande att åka till Frankrike och gå till "Eiffeltornet" och titta på det! :)



Natti! ♥

Tjotjo! ♥
Just nu sitter jag här i sängen och lyssnar på musik och har på tv:n i bakrunden. :p
Ska snart gå och lägga mig, stannar hemma imorgon också, tror jag.

Just nu mår jag nt så dåligt mer, mycket bättre. Min huvudvärk har försvunnit nu, men sen när jag reser mig upp och ska gå ner, så lovar jag er att den kommer komma tillbaka tyvärr :(
Men jaja, hoppas jag blir bättre tills helgen, eller iallafall tills på måndag! :o

Aja, uppdaterar kanske imorgon, vi får se hur jag mår :/
Godnatt & Sov gott foolk!

Nu ska jag gå och sova i min nybäddade säng, love it! ♥ (asså med nybäddat då ;p)



sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk :(

Den här dagen börja med att jag vakna och mådde illa. Jag gick till skolan och sånt som vanligt, när vi åkte till skolan i bussen, mådde jag riktigt illa, trodde jag skulle spy.  Men som tur gjorde jag inte det!
När jag kommer till skolan och står vid mitt skåp
så säger hanna: Har du smink på dig? typ puder?
Jag svarar: Nej, varför det då?
Hon svarar: Men du ser helt häxaktig ut, helt grön..
Så tittar jag i spegeln, då är jag helt grön & blek typ, såklart blir jag skit rädd och smsar pappa.
Men pappa satt i möte så han kunde inte hämta mig från skolan. Sen ringde jag mamma och hon hämta mig efter typ 30 minuter efter skolan börjat. Så nu har jag legat här i min säng från typ halv 10 imorse och mått dåligt. Fast jag mår inte illa mer bara fryser sometimes, är trött och feber.. :( Jag haaaatar vara sjuk !

Men iallafall, hur mår alla andra? mår ni bra? :)

Jag ligger här i min säng just nu och titta på project runway! (y'

Men nu ska jag se tv lite och sova, tror jag.

Ha en bra eftermiddag & kväll, tjotjo!


konfa idag, aadå! ♥

tjotjo!
Nu har jag precis sminkat mig och plattat mitt hår och nu är jag klar! (y'
Skolan idag då, jag och min klass ska ha bl.a: öhhh... typ?! hehe, jag vet faktiskt inte. x) Jo okej.. No, Svenska, So + Elevdemokrati och sen matte och språk (Spanska). Det ända som är roligt är typ öhh.. Elevdemokrati för där babblar hela klassen i mun på varandra, vi är liksom en sån diskussionsklass ;) och sen tycker jag faktiskt att matten & spanska är rätt roligt också. :p

Efter skolan åker jag direkt till konfirmationen, skojskoj! Det var typ 2 veckor sen jag var där för ena gången var det personalplanering och då var det ingen träff alls och förra veckan i onsdags var det heller ingen konfa för vi skulle ha konfa på lördagen istället, men då kunde jag inte komma eftersom vi hade dop. :)
Men idag är det konfa och vi ska prata om påsken. :)

Någon mer här bland alla bloggar som konfimerar sig?


Många i min ålder konfimerar sig oftast för pengar, men jag tycker det är fel!
T.ex jag konfimerar mig verkligen inte för pengar och inte heller för jag är kristen, utan för att jag vill pröva något nytt, lära mig mer och få nya vänner! :)

Men nu ska jag faktiskt, börja göra mig klar så jag kan gå till bussen snart. Ni får ha en super bra dag, så uppdaterar jag senare när jag kommer hem, vilket blir ungefär vid kl. 7. :)
Adíííííííííoos! ♥

Cool bild!



Can´t it be summer soon? ♥

tjotjo! :)
Just nu sitter jag och nördar mig framför tv:n med Desperate Housewives, ofc! ;)

Idag har jag varit i skolan, as usual. ;p Vi har haft bl.a Spanska, där vi fick idag jag och min grupp som är en femtedel av klassen visa upp vår lilla pjäs/dialog som vi har tränat på de senaste 4 spansklektionerna. Jag kan säga att det gick sådär, vi var 5 st och 4 av oss var rätt så nervösa, hehe.
Och sen idag har vi haft typ 3 timmar so, haha -.-. Båda kul och tråkigt. Först hade vi en so lektion som egentligen skulle varit halvklass så att halva hade no och halva so. Men både So & No - Lärarna var sjuka. Så hela klassen hade So.
Sen efter lunch så skulle halva klassen ha hemkunskap och då hade vi andra No & So, fast vi ville inte gå upp till No:n och vi hade ingen lärare på So:n, så vi elever på So:n stannade kvar och hade So hela No lektionen också, utan att vår vikarie visste något, haha lite taskigt kanske, men som en ursäkt så behövde vi faktiskt arbeta med våra so arbeten. x)

Haha, efter skolan iaf så umgicks jag med ElliePelli! :d skojskoj! :D
Vi typ lagade mat och sen typ bara satt och snackade, men lika skoj ändå! :)

Nu ska jag fortsätta nörda mig vid tv:n med Desperate Housewives! Hoppas ni haft en bra dag & kväll!
Natti natti!

Den här bilden & texten är så sann, tycker jag!


&& Jag längtar sååå mycket till sommaren!


Laaate day! =(

Men tjenatjena bloggen! ♥
Har alla sovit gott? Jag har sovit sådär, tycker jag.
Just nu sitter jag vid datorn lite och har mtv på i bakrunden, riktigt kass musik just nu -.- typ: hey girl,hey boy - The chemical brothers, men iaf jag skyndade mig lite extra idag så fick lite extra tid, fast jag skyndade mig speciellt extra mycket med duschen för jag skulle hinna äta frukost med mina föräldrar och för att få lite extra tid! (y' (Så det inte blir så stressigt ;)) hahah xd.

Iaf idag är det tisdag vilket betyder att jag går sent, till 15,40 -.- och sen hem och plugga typ, Annars händer det inget ikväll.. jo men herregud, hur kan jag glömma detta? :o Det är DESPERATE HOUSEWIVES! :o ♥♥♥
Wiiie! :d ja okej, plugga och desperate housewives står på schemat ikväll! :d

Men nu ska jag fortsätta fixa mig bl.a platta mitt hår! Ha en bra dag, tjotjo! ♥


Måååååååååååååååååååndag! ♥ (ingen bra morgon :/)

tjotjo! :)♥
Imorse vakna jag av att mamma väckte mig kvart i 6, då skulle vi upp och sjunger för pappa eftersom han fyller år idag! Så ett stort Grattis till mig pappa! ♥

Sen efter så gick vi ner och åt frukost och sånt. Sen typ 10 minuter innan jag skulle gå till bussen kom jag på massa saker jag hade glömt, så stressa fick jag göra! :o
precis när jag går utanför dörren och när pappa skulle stänga dörren, så säger jag: "Stopp!" , och då kommer jag på att jag glömt min headset och pengar, så fick springa upp för trappan in på rummet och hämta de, men såklart när jag springer upp så trilla jag i trappan, haha fast inget allvarligt. x)
Sen springer jag ut och går till bussen och när jag går till bussen kom jag på att jag glömt min skåpsnyckel p.g.a att jag bytade jacka. haha, ingen jätte bra morgon för mig precis... :/

Menmen.. Dagen har varit bra iaf! Har er också varit det? =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har tränat gymnastik nu ikväll, allt gick bra. (y' ♥

Men nu ska jag soova, NattiNatti! ♥

(sööööt!
♥)


Fix & städning idag! :)

Tjena alla läsare här i bloggvärlden!

Bloggandet inget igår, för jag hade ingen lust, snälla ni måste förlåta mig! (a' ♥
Men iaf.. hade inget för mig, såg en film. Jag såg "Chloé" med Amanda Seyfried, fick lov att hyra den av pappa från tv:n! (y'
Men jag tyckte den var sådär, kan säga att den var väldigt komplicerad fast rätt spännande. Den får: ★★★
(3 stjänor) av mig.
Men ändå värd att se, tycker jag. :)

Imorse vakna jag typ vid kl.9 låg kvar tills typ kl.11 sen gick jag upp och fixa mig och sånt. Sen hela dagen idag har vi fixat och städat tills dopet imorgon, eftersom det kommer lite folk hem hit efter dopet & fikan. Så här måste vara rent och fint. :)
Fick också träffa min syster´s pappa och hennes syster, var typ sen förra sommaren jag träffa dem, men det var kul! :) fast kommer träffa dem imorgon också! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på "Highway man - Hoffmaestro", Den är rätt bra, tycker jag. Fast "So you do" är mycket bättre! :p
Jag var också ute och fota lite innan idag, kanske lägger upp några bilder någon gång senare. Men blev iaf lite nya vårbilder 2011, Great! (y' ♥

Men okej, imorgon är det dop och det ska bli riktigt kul! :d♥  Den ända i min ålder är min bäääääääästisch ELLLLLLLLIE! :d ♥♥ kommer bli riktigt kul! x)

Men vi hörs imorgon, om jag hinner uppdaterar. Ha en suuper bra kväll, Ciáo Ciáo! ♥



 


RSS 2.0